Turk Telekom sosyal destek paketinden kimler faydalanabilir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom sosyal destek paketinden kimler faydalanabilir?
  2. Turk Telekom musteri hizmetleri numarasi kac?
  3. Türk Telekom Sosyal Destek Nedir?
  4. Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine nasıl konuşabilirim?
  5. Sosyal Destek faydalari paketi nedir?
  6. 4 nedir?

Turk Telekom sosyal destek paketinden kimler faydalanabilir?

Engelliler, harp ve vazife şehitlerinin eş ve çocukları, gaziler ilgili durumlarını gösterir belge ile başvurmaları ve engelli/gazi/şehit yakını olma belgelerini iletmeleri durumunda bireysel müşterilerimiz paketlerden faydalanabileceklerdir.

Turk Telekom musteri hizmetleri numarasi kac?

4 numaralı Kurumsal Müşteri Hizmetleri'nden (KMH) Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Sosyal Destek Nedir?

TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanan mobil telekomünikasyon hizmetleri bundan sonra Türk Telekom® markası altında devam edecektir....Türk Telekom'dan 0 ek faydalı Destek Tarifeleri!
Hangi Paket?Destek 1 Paketi
Ne Öderim?23 TL / Ay
Nasıl Alırım?DESTEK 'e gönder.
1 satır daha

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine nasıl konuşabilirim?

4 numaralı Bireysel ve 4 numaralı Kurumsal Müşteri Hizmetleri'nden Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alınabilir ve bazı hizmetler için ön başvuru gerçekleştirilebilir.

Sosyal Destek faydalari paketi nedir?

Turkcell Sosyal Destek Kampanyası Şehit eş ve çocukları, Engelliler ve Gazilerimize özel faturalı tekliflerimizde 25% indirim ve faturasız tekliflerimizde 25% oranında dakika, sms ve internet içerik arttırımı sunuyoruz. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli.

4 nedir?

Türk Telekom mobil hat müşteri hizmetlerine ulaşmak için 4 numarası ya da 4 numaralarından birini aramak yeterlidir. Mobil hat ile ilgili olarak ayrıca Türk Telekom 9333 numarasından sesli yanıt sistemi üzerinden de bilgi almak mümkündür.