Odeabank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Odeabank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?
  2. Odeabank hangi ülkeye ait?
  3. Odeabank müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?
  4. Odeabank hangi bankayı satın aldı?
  5. Odea Bankın sahibi kimdir?
  6. Odeabank hangi banka ile ortak?
  7. Odeabank nasıl bir banka?
  8. 4 kime ait?
  9. Anadolubank kaç tane şubesi var?
  10. Odeabank kaç yıllık?

Odeabank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Diğer başvuru kanallarımız;
  1. Odeabank Şube ve ATM'leri.
  2. Odeabank İnternet ve Mobil Şube.
  3. 4 Odeabank İletişim Merkezi.
  4. BANKO boşluk TCKN yazıp, 8444'e SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Odeabank hangi ülkeye ait?

Ana hissedarımız Bank Audi, merkezi Lübnan'da bulunan ve 11 farklı ülkede, kurumsal, ticari, bireysel, yatırım ve özel bankacılık da dahil olmak üzere bankacılığın tüm alanlarında faaliyet gösteren bölgesel bir bankacılık grubudur.

Odeabank müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?

Dünyanın her yerinden 4 veye 08 numaralarını arayarak Odeabank İletişim Merkezi'nden istediğiniz an, dijital kanal parolanızı tuşlayarak bankacılık işlemleriniz için destek alabilirsiniz.

Odeabank hangi bankayı satın aldı?

Türk bankacılık sektöründe 15 yıl aradan sonra sıfırdan lisans alan ilk banka olan Bank Audi'nin Türkiye'deki iştiraki Odeabank, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan faaliyet iznini aldı.

Odea Bankın sahibi kimdir?

Bank Audi Odeabank/Üst kuruluşları

Odeabank hangi banka ile ortak?

Bankacılık sektörünün yeni oyuncularından Odeabank, Akbank ile yaptığı işbirliğiyle Axess Kredi Kartları ailesine katıldı. Müşterilerine Axess'in ayrıcalıklı dünyasının kapılarını aralayan Odeabank, “Ne istersen Bank'O Sende” dönemini başlattı.

Odeabank nasıl bir banka?

Odeabank, 2012 tarihinde kurulmuş olan bir anonim şirkettir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvurusunun ardından bankacılık faaliyet izinlerini alan Odeabank, 2012 Ekim ayından itibaren bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Odeabank ana hissedarı Bank Audi'nin merkezi Lübnan'da bulunmaktadır.

4 kime ait?

4440888 Nolu Telefon Numarası Kime Aittir ve Neden Arar? Özellikle herhangi bir arızaya da farklı bir durum söz konusu olduğunda, 444 088 numarası, Arçelik çağrı merkezi kapsamında arar.

Anadolubank kaç tane şubesi var?

Haziran 2016 itibarıyla, 106 şube ve toplam 1.750 çalışanıyla hizmet vermektedir. Anadolubank, küçük ve orta ölçekli işletmelere, kısa ve orta vadeli işletme sermayesi ve ticaret finansman kredileri sağlamaktadır. Bireysel alanda da mevduat ve kredi ürünleri ile hizmet sunmaktadır.

Odeabank kaç yıllık?

Türkiye'nin genç ve dinamik bankası Odeabank, sektörün önemli oyuncuları arasında yer alarak başarılarla dolu 6. yılını geride bıraktı. Türk bankacılık sektöründe 15 yıl aradan sonra sıfırdan lisans alan ilk banka olan ve 2012 yılında faaliyete geçen Odeabank, Türkiye'deki faaliyetlerinin 6. yılına girdi.