Anında alışveriş kredisi nedir?

İçindekiler:

  1. Anında alışveriş kredisi nedir?
  2. Alışveriş Kredisi nedir Akbank?
  3. Trendyol taksit yapılıyor mu?
  4. Alışveriş Kredisi için kredi puanı kaç olmalı?
  5. Alışveriş Kredisi kime çıkar?

Anında alışveriş kredisi nedir?

Anında Alışveriş Kredisi, online alışveriş siteleri üzerinden gerçekleştireceğiniz harcamalarınızı taksitlendirebilmenize olanak tanıyan bir tür bireysel kredidir.

Alışveriş Kredisi nedir Akbank?

Alışveriş yaparken acil krediye mi ihtiyacınız oldu, Kredi Ekspres yanınızda! Akbank'tan yepyeni bir hizmet! ... Hemen şimdi Akbank Kredi Ekspres'e başvurun, elektronik eşyadan, mobilyaya, beyaz eşyadan çocuklarınızın eğitimine kadar, her türlü ihtiyacınız için 36 ay vade'ye kadar kredi kullanma şansını yakalayın!

Trendyol taksit yapılıyor mu?

Trendyol'da World POS'ları üzerinden yapılacak alışverişler için geçerlidir. Peşin fiyatına taksit kampanyası 500 TL ve üzeri 3,4 ve 6 taksitli işlemler için geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Alışveriş Kredisi için kredi puanı kaç olmalı?

Bu sisteme göre kredi kullanma olasılığınızın en düşük olduğu aralık puan aralığıdır. Kefil ve ipotek göstererek kredi kullanımı mümkün olan puan aralığı ise 7'dur. 11 puan aralığı daha az risklidir.

Alışveriş Kredisi kime çıkar?

Kredi kartı için geçerli olan taksit sınırlama mevzuatı sonrasında, yüksek fiyatlı ürünleri anında nakit alma imkanı bulunmayan ya da nakit parasını elektronik, beyaz eşya gibi pahalı ürünlere bir anda vermeyi tercih etmeyen kullanıcılar satın almak istedikleri ürünler için alışveriş kredisi alabilir.