Samet Liçina Kimdir Kaç Yaşında?

İçindekiler:

  1. Samet Liçina Kimdir Kaç Yaşında?
  2. Samet Licina sevgilisi kim?
  3. Samet Liçina kaç estetiği var?
  4. Samet Liçina ne iş yapıyor?
  5. Kerimcan Durmaz ne iş yapar?
  6. Samet Liçina ne is yapiyor?
  7. Seda Sayan kime benzetildi?
  8. Samet Liçina Boşnak mı?
  9. Kerimcan Durmaz yaşı kaç?
  10. Seda Sayan en son hangi estetiği yaptırdı?
  11. Seda Sayan kaç yaşında?

Samet Liçina Kimdir Kaç Yaşında?

Sırbistan asıllı olan Liçina, Dj olarak sahne alsa da sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor. tarihinde dünyaya geldi. Annesi Sırbistan Novi Sad, babası ise Karadağ Montenegro nüfusundandır. 28 yaşında olan Liçina, 3 kardeş olduğunu ve birini lösemi nedeniyle yıllar önce kaybettiğini ifade etmişti.

Samet Licina sevgilisi kim?

Sosyal medya fenomeni Samet Liçina ve yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz beraber tatile çıktılar.

Samet Liçina kaç estetiği var?

Ken Doll'a benzemek için hiç bir şey yapmadığını doğuştan benzediğini açıklamıştır. Gece gündüz vakit buldukça yüzdüğünü bu şekilde formda kaldığını belirtmiştir. 2017 yılında ise ameliyat olduğu daha öncesindede 6 kez estetik ameliyat geçirdiği resimleri ile haber sitelerinde yayınlanmıştır.

Samet Liçina ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Samet Liçina eğlence mekanlarında DJ olarak sahne alıyor. Samet Liçina'nın annesi Sırbistan'ın Novi Sad şehrinden babası ise Karadağ Montenegro şehrindendir.

Kerimcan Durmaz ne iş yapar?

1. Kerimcan Durmaz - . Akrep burcu.

Samet Liçina ne is yapiyor?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Samet Liçina eğlence mekanlarında DJ olarak sahne alıyor. Samet Liçina'nın annesi Sırbistan'ın Novi Sad şehrinden babası ise Karadağ Montenegro şehrindendir.

Seda Sayan kime benzetildi?

Ünlü şarkıcının estetikli hali sosyal medya fenomeni Samet Liçina'ya benzetildi. Geçirdiği estetik operasyonu sonrası Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı 57 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, sosyal medya fenomeni Samet Liçina'ya benzetildi.

Samet Liçina Boşnak mı?

Sırbistan asıllı olduğu bilinen Samet Liçina, tarihinde doğru. Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Samet Liçina eğlence mekanlarında DJ olarak sahne alıyor. Samet Liçina'nın annesi Sırbistan'ın Novi Sad şehrinden babası ise Karadağ Montenegro şehrindendir.

Kerimcan Durmaz yaşı kaç?

26 yaşında () Kerimcan Durmaz/Yaş

Seda Sayan en son hangi estetiği yaptırdı?

Geçtiğimiz aylarda Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

Seda Sayan kaç yaşında?

58 yaşında (30 Aralık 1962) Seda Sayan/Yaş