Honor Watch GS pro su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Honor Watch GS pro su geçiriyor mu?
  2. Honor watch gs Pro iphone ile uyumlu mu?
  3. Honor watch gs Pro kaç mm?
  4. Honor akıllı saat iPhone ile uyumlu mu?
  5. Honor watch gs Pro kaç mAh?
  6. Oppo Watch iOS ile uyumlu mu?
  7. Honor Magic Watch 2 iOS ile uyumlu mu?
  8. Huawei GT2 Pro ile neler yapılabilir?
  9. Huawei Watch GT 2 Pro neler yapılabilir?
  10. Oppo Watch hangi telefonlarla uyumlu?
  11. Oppo Watch 46mm iPhone uyumlu mu?
  12. HONOR akıllı saat iPhone ile uyumlu mu?

Honor Watch GS pro su geçiriyor mu?

Ayrıca 5ATM sertifikasıyla 50 metreye kadar suya karşı da dayanıklılık gösteriyor. Huawei Watch FIT İncelemesi. Honor Watch GS Pro 3 farklı renk seçeneğine sahip.

Honor watch gs Pro iphone ile uyumlu mu?

Honor Watch GS Pro, gücünü 'Kirin A1' işlemci modelinden alıyor. ... Fakat dahili depolama alanı, saate uygulama indirilemediği için müzik ihtiyaçları ve yazılım güncellemeleri dışında herhangi bir ihtiyaç için kullanılamıyor. Diğer yandan saat, hem 'iOS' hem de 'Android' işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Honor watch gs Pro kaç mm?

Honor Watch GS Pro vs Huawei Honor Magic Watch 2 46mm karşılaştırma
Honor Watch GS Pro Toplam Puan: 12 Honor Watch GS Pro özellikleri En ucuz fiyatlar - - Tüm Honor akilli-saatler
genişlik geniş kullanım alanı48 mm  daha geniş
yükseklik48 mm  daha iyi
Bluetooth sürümü5
96 satır daha

Honor akıllı saat iPhone ile uyumlu mu?

Hem iPhone hem de Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda kullanılabilen Honor Magic Watch 2 de tıpkı Huawei'nin akıllı saatleri gibi, Huawei Sağlık uygulamasıyla çalışıyor.

Honor watch gs Pro kaç mAh?

Honor Watch Gs Pro, 1.39 inç ekranı ile akıllı saat kullanıcılarına sunulmaktadır. 454x454 piksel ekran çözünürlüğünün yanı sıra 790 mAh bataryaya sahiptir.

Oppo Watch iOS ile uyumlu mu?

Sadece Oppo Watch akıllı saat modelleri için de geçerli değil. Artık markanın akıllı bileklikleri de iOS cihazlarında kullanılabilir olacak. ... Ayrıca dediğimiz gibi akıllı saatlerinizi de bu uygulama üzerinden kişiselleştirmeniz de mümkün.

Honor Magic Watch 2 iOS ile uyumlu mu?

Cihaz havuz ve deniz için ayrı ölçümler de yapabiliyor. Hem iPhone hem de Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda kullanılabilen Honor Magic Watch 2 de tıpkı Huawei'nin akıllı saatleri gibi, Huawei Sağlık uygulamasıyla çalışıyor.

Huawei GT2 Pro ile neler yapılabilir?

Sağlık yönetimi senaryolarında. WATCH GT 2 Pro, 24 saatlik nabız izleme, dinlenme nabzı izleme, anormal kalp atışı bildirimleri, bilimsel uyku izleme, tüm gün stres izleme ve kan oksijen satürasyonu (SpO2) ölçümünü de destekliyor.

Huawei Watch GT 2 Pro neler yapılabilir?

Huawei Watch GT 2 Pro Sağlık Uygulaması Saat üzerinden de anlık olarak verilerinizi görebiliyorsunuz, ancak uygulama üzerinde geniş detaylar mevcut. Burada egzersiz kayıtlarınıza, nabız, uyku, SpO2 ve stres ölçümlerinize günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık olarak bakabilme olanağınız var.

Oppo Watch hangi telefonlarla uyumlu?

Wear OS by Google, Android 6.0 veya sonraki sürümlerde (Go sürümü hariç) çalışan Android cihazlarda desteklenir.

Oppo Watch 46mm iPhone uyumlu mu?

Sadece Oppo Watch akıllı saat modelleri için de geçerli değil. Artık markanın akıllı bileklikleri de iOS cihazlarında kullanılabilir olacak. Bunun için kullanıcıların tek yapması gereken ise App Store üzerinden uygulamayı indirmek olacaktır.

HONOR akıllı saat iPhone ile uyumlu mu?

Hem iPhone hem de Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda kullanılabilen Honor Magic Watch 2 de tıpkı Huawei'nin akıllı saatleri gibi, Huawei Sağlık uygulamasıyla çalışıyor.