Formasyon başvuruları ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Formasyon başvuruları ne zaman başlayacak?
  2. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi ne zaman açılacak?
  3. Ege Üniversitesi'nde eğitim fakültesi var mı?
  4. Ege Üniversitesi yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?
  5. Eğitim Fakültesi Hangi Bilimler?
  6. Formasyon neye göre verilecek?
  7. Ege Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
  8. Dokuz Eylül Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?
  9. Ege Üniversitesi yüksek lisans başvuru ne zaman?
  10. Ege Üniversitesi YDS istiyor mu?

Formasyon başvuruları ne zaman başlayacak?

BAŞVURULAR VE GEREKLİ BELGELER Başvurular, – tarihleri arasında alınacaktır.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi ne zaman açılacak?

Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 18.11.2015 tarihli toplantısında almış olduğu Karara istinaden EÜ Senatosu'nun 22.10.2018 tarih ve 17/2 sayılı Kararı uyarınca, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Aralık 2018-Mayıs 2019 Döneminde Eğitim Fakültesi tarafından açılacak PFESP'ye mezun durumunda olan öğrenciler ve mezunlar için ...

Ege Üniversitesi'nde eğitim fakültesi var mı?

Eğitim Fakültesi'nde yedi bölüm ve bu bölümlere bağlı dokuz lisans programında öğretmen ve psikolojik danışman eğitimi verilmektedir. ... Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü (Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı) Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü (Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı)

Ege Üniversitesi yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?

Tüm Lisansüstü Programlarımız için başvurular 22 Şubat – tarihleri arasında yapılacaktır. BAŞVURULARIMIZ ONLİNE YAPILMAKTADIR. ENSTİTÜMÜZE ELDEN YA DA POSTA YOLU İLE EVRAK TESLİM KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Eğitim Fakültesi Hangi Bilimler?

Fakültemizde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Özel Eğitim Öğretmenliği alanlarında lisans programları yürütülmektedir.

Formasyon neye göre verilecek?

Lisans mezunuysanız, mezuniyet ortalamanızın en az 2,5/4 olması gerekmektedir. Yurt dışındaki üniversitelerde eğitim görenlerin YÖK tarafından tanınan bir denklik belgesi almaları gerekir. Bunun ardından formasyon programına başvurabilirler. AÖF mezunları da bu şartları karşılıyorsa formasyon programına başvurabilir.

Ege Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?

Ege Üniversitesi'nde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 1,5 yıldır ara verilen yüz yüze eğitim ve öğretimin 11 Ekim'de başlayacak olması nedeniyle gençler arasında aşılanmanın arttırılması için "Aşı Ol" kampanyası başlatıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?

Coronavirüs salgınından dolayı 1,5 yıldır kapalı kalan üniversitelerde yeni sezona dair kararlar açıklanmaya başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi 2021-2022 Güz Dönemi'ne yüz yüze eğitimle başlanacağını açıkladı. ... Alınan karara göre; üniversitemizdeki Güz Yarıyılı, 1'de açılacak ve 'de son bulacaktır.

Ege Üniversitesi yüksek lisans başvuru ne zaman?

Tezli Yüksek Lisans / Tezsiz Yüksek Lisans / Doktora Programları 16 Ağustos 2021 / Tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) olacaktır. Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 16 Ağustos 2021 / Tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) olacaktır.

Ege Üniversitesi YDS istiyor mu?

Adayların ana dilleri dışında Almanca, Fransızca veya İngilizce olarak yapılan YDS'den en az 55 puan veya ÜAK tarafından geçerli sayılan bir sınavdan bu puana eş değer bir puan almaları gerekir.