Fenerbahçe Beşiktaş maçlarında en çok kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Beşiktaş maçlarında en çok kim kazandı?
  2. Dünkü Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne oldu?
  3. Beşiktaş-Fenerbahçe'yi kaç kere yendi?
  4. Beşiktaş'ın Fenere attı en fazla kaç gol?
  5. Fenerbahçe Galatasaray maçları en çok kim kazandı?
  6. Galatasaray Beşiktaş en çok kim yendi?
  7. Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi statta?
  8. Galatasaray Fenerbahçe tarihi boyunca kaç galibiyet aldı?
  9. Fb gs yi kaç kere yendi?
  10. Galatasaray Beşiktaş'ı kac kere yendi?
  11. Beşiktaş Fener maçı hangi kanalda yayınlanacak?
  12. Beşiktaş Fenerbahçe maçı nerede oynanıyor?
  13. Fenerbahçe Beşiktaş kim önde?
  14. Fenerbahçe Galatasaray maçında en çok kim yenmiş?

Fenerbahçe Beşiktaş maçlarında en çok kim kazandı?

İki takımın yaptığı 354 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 94 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Bu 3 tanesi resmî maçtır. Resmî maçlarda ise, Beşiktaş futbol takımı 109, Fenerbahçe 105 galibiyet almıştır.

Dünkü Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne oldu?

Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-1 | MAÇ SONUCU ÖZET.

Beşiktaş-Fenerbahçe'yi kaç kere yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı. Bu iki takım arasındaki 41 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş'ın Fenere attı en fazla kaç gol?

Sarı-lacivertli ekip adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti. EN ÇOK FORMA GİYEN RIZA ÇALIMBAY | Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinde en çok forma giyen futbolcu unvanı Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'a ait.

Fenerbahçe Galatasaray maçları en çok kim kazandı?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
Maç sayısı394
En çok kazananFenerbahçe (147)
En fazla oynayanTurgay Şeren (56)
Gol kralıZeki Rıza Sporel (29)
8 satır daha

Galatasaray Beşiktaş en çok kim yendi?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligde yapılan 125 karşılaşmada ise genel toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. İki takımın ligde karşı karşıya geldiği müsabakalarda Galatasaray 45, Beşiktaş ise 37 kez sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi statta?

Ülker Stadyumu'ndaki dev mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı konuk edecek.

Galatasaray Fenerbahçe tarihi boyunca kaç galibiyet aldı?

Sarı-lacivertliler, geride kalan 392 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 124 kez galip geldi. İki takım 122 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi.

Fb gs yi kaç kere yendi?

Sarı-lacivertliler, geride kalan 392 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 124 kez galip geldi. İki takım 122 maçta ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray Beşiktaş'ı kac kere yendi?

İki takım arasında günümüze kadar oynanan 3'de kazanan taraf Galatasaray, 112'de Beşiktaş olurken, 114 maç beraberlikle sonuçlandı. 30 Haziran 1940'taki 9-2'lik maç Galatasaray'ın, ve 29 Aralık 1940 tarihlerindeki 5-0'lık maçlar ise Beşiktaş'ın aldığı en farklı galibiyetlerdi.

Beşiktaş Fener maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren derbi beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı nerede oynanıyor?

Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren derbi beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beşiktaş kim önde?

İki ekip arasında 'te Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 97 yıllık rekabette sarı-lacivertliler, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı bakımından önde bulunuyor. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 93 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Fenerbahçe Galatasaray maçında en çok kim yenmiş?

Galatasaray ile Fenerbahçe, 63. sezonu oynanan lig tarihinde 127 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-34 üstünlük kurdu.