n11 kargoları kaç günde geliyor?

İçindekiler:

  1. n11 kargoları kaç günde geliyor?
  2. n11 hangi kargo takip?
  3. n11 PTT kargo ile çalışıyor mu?
  4. Kargolanan ürün ne zaman gelir?
  5. GittiGidiyor kargom nerede Ptt?
  6. Hepsiburada hangi kargo şirketiyle çalışıyor?
  7. Internetten sipariş verdim kaç günde gelir?
  8. Trendyol hangi kargo ile gelir?
  9. GittiGidiyor hangi kargoyla gelir?

n11 kargoları kaç günde geliyor?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

n11 hangi kargo takip?

Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz. Kargo Takip butonun üstündeki takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinden de siparişinizi izleyebilirsiniz.

n11 PTT kargo ile çalışıyor mu?

Ücretsiz Kargo siparişlerinizi Özel Kargo Anlaşmalarımız ile 7.03 TL'den başlayan fiyatlarla gönderebilirsiniz. ... PTT Kargo ve Kolay Gelsin Kargo'da hesaplama parça başı olarak yapılmaktadır.

Kargolanan ürün ne zaman gelir?

Tüm kargolanan ürünler bulunduğunuz yere bağlı olarak 1-2 iş günü içinde elinize ulaşacaktır.

GittiGidiyor kargom nerede Ptt?

Kargonuzun nerede olduğunu takip etmek istiyorsanız; Hesabım sayfanızdaki Durum bölümünde, ilgili ürünün yanında çıkan "Kargom Nerede?" linkine tıklayarak kolayca takip edebilirsiniz. Dilerseniz gönderilerinizi internet sayfamızdan http://gonderitakip.ptt.gov.tr ya da mobil uygulamalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Hepsiburada hangi kargo şirketiyle çalışıyor?

Hepsiburada'nın kendi kargo hizmeti dışında diğer kargo anlaşmaları şu şekilde; PTT. Aras Kargo. Yurtiçi Kargo.

Internetten sipariş verdim kaç günde gelir?

Mal satışlarında bu süre her halükarda otuz günü geçemez. Yani internet sitesinde tüketiciye satın almış olduğu ürünün en geç yedi gün içerisinde kendisine teslim edileceği taahhüt edilmişse bu süre içinde kendisine teslimat yapılmak zorundadır.

Trendyol hangi kargo ile gelir?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

GittiGidiyor hangi kargoyla gelir?

GittiGidiyor'un anlaşmalı olduğu kargo firmalarından biriyle (Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo, UPS Kargo, PTT Kargo) özel bir indirim anlaşmanız varsa, hem kendi indirim anlaşmanızdan yararlanabilir hem de GittiGidiyor satış kodunu kullanarak gönderim yapabilirsiniz.