Atatürk Üniversitesi LMS nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi LMS nasıl giriş yapılır?
  2. Atauni LMS nedir?
  3. ATA AÖF LMS kullanıcı adı nedir?
  4. Ata Aöf online sınava nasıl girilir?
  5. Atatürk Üniversitesi AÖF ders seçimi nasıl yapılır?
  6. LMS programı nedir?
  7. Ata Aöf 3 ders sınavı 2021 ne zaman?
  8. ATA AÖF sinavlar nasil yapilacak?
  9. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavları online mi?
  10. Atatürk Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?
  11. Atatürk üniversitesi ikinci üniversite başvuruları ne zaman?
  12. ATA AÖF ders seçimi yapılmazsa ne olur?
  13. ATA AÖF ders seçimi ne zaman 2021?
  14. LMS ücretli mi?
  15. LMS kayıtları nedir?
  16. ATA AÖF sınavları online mı?
  17. AÖF sınavları online olacak mı?
  18. ATA AÖF 2021 tek ders sınavı ne zaman?

Atatürk Üniversitesi LMS nasıl giriş yapılır?

LMS'ye web sitemizde yer alan “LMS” bağlantısı üzerinden ya da http://lms3.ataaof.edu.tr//adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca obs.atauni.edu.tr “Ana Sayfa” sında yer alan kırmızı renk ile belirtilmiş “LMS” butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Atauni LMS nedir?

Açıköğretim Fakültesi. LMS (Öğrenim Yönetim Sistemi) için tıklayınız. Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ile ders materyallerine, okuma metinlerine, ders anlatım videolarına, konu sonu testlerine erişip; forum, mesaj gibi uygulamalarla diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz.

ATA AÖF LMS kullanıcı adı nedir?

Öğrenci bilgi sistemi için kullanıcı adınız T.C. kimlik numaranız, şifreniz ise T.C. kimlik numaranızın tamamı ya da ilk 8 hanesidir.

Ata Aöf online sınava nasıl girilir?

* Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz. * Sınavda tarayıcı kaynaklı bir sorun yaşamamanız için Mozilla Firefox ve Google Chrome tarayıcılarından birini kullanmanız önerilir.

Atatürk Üniversitesi AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

Ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.

LMS programı nedir?

LMS, yani İngilizce açılımıyla “Learning Management System”, e-öğrenme süreçlerinin daha verimli ve etkili bir şekilde yönetilmesi için oluşturulmuş bir yazılımdır. Türkçe'ye “Eğitim Yönetim Sistemi” olarak çevirilse de çoğunlukla Ingilizce kısaltması olan LMS kullanılıyor.

Ata Aöf 3 ders sınavı 2021 ne zaman?

Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 28- tarihleri arasındadır. Bütünleme Sınavı 2-3 Temmuz 2022 tarihleri arasındadır. 2021-2022 Yılı Mezuniyet Üç Ders Sınavı 7 Ağustos 2022 tarihindedir. * Güncel gelişmelere göre Akademik Takvimde değişikliğe gitme hakkı Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne aittir.

ATA AÖF sinavlar nasil yapilacak?

ATA AÖF sınavları; belirtilen sınav merkezlerinde, hafta sonları ve yüz yüze oturumlar şeklinde yapılmaktadır. Ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Yarıyıl sonu sınavları dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkilemektedir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavları online mi?

ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI YÜZ YÜZE , ONLINE MI? ATA AÖF yaz okulu sınavı, üniversitenin ve fakültenin yaptığı son açıklamalara göre yüz yüze yapılacak. Sınavlar; Türkiye genelinde her ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Atatürk Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?

  • Acil Durum ve Afet Yönetimi.
  • Adalet.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Bilgisayar Programcılığı
  • Bilgi Yönetimi.
  • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Çocuk Gelişimi.
Daha fazla öğe...

Atatürk üniversitesi ikinci üniversite başvuruları ne zaman?

İşte, Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2. üniversite ön ve kesin kayıt tarihleri. ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

ATA AÖF ders seçimi yapılmazsa ne olur?

Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerimiz her yarıyıl başında bulunulan yarıyıl içerisinde ki derslerini alabilmek için ders kaydı yaparlar. Ders kaydı yapmayan öğrenciler o yarıyıl içerisinde ders alamaz ve ders materyallerine ulaşamazlar.

ATA AÖF ders seçimi ne zaman 2021?

Uluslararası Öğrenci (Sınavsız) Kayıtlar 31 Ağustos-3 Ekim 2021 tarihleri arasındadır. Ders Kayıtları için Materyal Ücreti Ödeme 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Ders Kayıtları için Mazeretli süreç 20-26 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Eğitim-Öğretim (Dersler) 20 Eylül-24 Aralık 2021 tarihleri arasındadır.

LMS ücretli mi?

Açık kaynak LMS çoğunlukla ücretsiz ve online tabanlı olmaktadır. ... Genellikle açık kaynaklı sistemler başta olmak üzere birçok ücretsiz LMS seçeneği bulunmaktadır.

LMS kayıtları nedir?

Bir uzaktan eğitim sisteminin yönetimini, dokümantasyon ve raporlaştırma işlemlerini, eğitimci-öğrenci, öğrenci-öğrenci iletişimini, kurs içeriğinin yayınlanmasına ve uzaktan ölçme değerlendirme işlevlerini sağlayan; genellikle web üzerinden servis sunan bilgisayar yazılımıdır.

ATA AÖF sınavları online mı?

ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI YÜZ YÜZE , ONLINE MI? ATA AÖF yaz okulu sınavı, üniversitenin ve fakültenin yaptığı son açıklamalara göre yüz yüze yapılacak. Sınavlar; Türkiye genelinde her ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF sınavları online olacak mı?

2020-2021 eğitim öğretim yılında bahar ve güz dönemlerinde düzenlenen ara sınav ve dönem sonu sınavlarının tamamı online olarak gerçekleştirildi.

ATA AÖF 2021 tek ders sınavı ne zaman?

ATA AÖF bütünleme sınavı 8-19 Şubat 2021 arasında yapılacak. ATA AÖF mazeretli ders kayıtları 16-22 Şubat'ta yapılacak. ATA AÖF bahar dönemi vize sınavı 3-4 Nisan 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılacak. ATA AÖF bahar dönemi final sınavı 22-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecek.