Ankara Sinemalar ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Ankara Sinemalar ne zaman açılacak?
  2. 2 Temmuz sinema ücretsiz mi?
  3. Cinemaximum ne zaman açılıyor?
  4. Kocaeli sinemalar ne zaman açılacak?
  5. AKM ne zaman açılıyor?
  6. Ankara Atatürk Kültür Merkezi ne zaman yapıldı?

Ankara Sinemalar ne zaman açılacak?

SİNEMALAR NE ZAMAN AÇILACAK? Sinema salonlarının açılış kararının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektör temsilcileri arasında yapılan görüşmelerin ardındansinema salonları 1 Temmuz 2021 tarihinde açılacak.

2 Temmuz sinema ücretsiz mi?

Normalleşme sürecinin ardından yeniden açılacak olan sinema salonları sinema izleyicisinin yüzünü güldürecek. ... 2 Temmuz Cuma günü tüm salonlar ve tüm seanslarda Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi ücretsiz olacak. Hann Yapım, geçtiğimiz yıl 'Hababam Sınıfı Yeniden' ismiyle serinin ilk filmini çekmişti.

Cinemaximum ne zaman açılıyor?

Türkiye'deki en yaygın sinema salonlarının sahibi olan Cinemaximum 6 Ağustos'ta kademeli olarak salonların açılacağını duyurdu. İşte sinema salonları ile ilgili son bilgiler… Sosyal mesafe kuralının korunmasının hayli zor olduğu sinema salonları, geçtiğimiz mart ayından itibaren kapalıydı.

Kocaeli sinemalar ne zaman açılacak?

SİNEMA SALONLARI 1 TEMMUZ'DA AÇILIYOR Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ve sektör temsilcileriyle yapılan görüşmeler sonrası, sinema ve tiyatro salonlarının 1 Temmuz 2021 tarihine kadar kapalı kalmasına karar verildi. Buna göre sinema ve tiyatro salonları 1 Temmuz tarihinden itibaren kapılarını seyircilere açacak.

AKM ne zaman açılıyor?

1969 Atatürk Kültür Merkezi/Açılış tarihi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi ne zaman yapıldı?

Atatürk Kültür Merkezi (Ulus)
İnşaat
Temel atma
Açılış27 Aralık 1987
MimarFiliz Erkal Coşkun Erkal Yüksel Öztan (Peyzaj mimarı)
Proje müdürüHami Gürün (Statik projesi) Mustafa Atukalp (Mekanik projesi) Serter Üçer ve Güngör Dirican (Elektrik projesi) Mustafa Atukalp (Tesisat projesi)
11 satır daha