Taşıt kredisi kaç yaşa kadar verilir?

İçindekiler:

  1. Taşıt kredisi kaç yaşa kadar verilir?
  2. 2 el taşıt kredisi yaş sınırı nedir?
  3. Denizbank kaç yaşa kadar araç kredisi veriyor?
  4. Halk Bankası araç kredisi ne kadar?
  5. Deniz Bank araç kredisi kaç yaşa kadar?

Taşıt kredisi kaç yaşa kadar verilir?

Yaş sınırı bankadan bankaya değişebilmekle birlikte genellikle 8 yaşa kadar olan araçlara 2. el taşıt kredisi verilir. Bu sınır kimi bankalarda 10'a kadar çıkabiliyor. Ayrıca bazı bankalarda aracın yaşına göre farklı maksimum vade uygulaması da bulunmaktadır.

2 el taşıt kredisi yaş sınırı nedir?

İkinci el araçlarda kredi yaş sınırı bulunmaktadır ve bu sınır bankaların inisiyatifine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Genellikle en fazla 5 yaşında olan araçlara araç kredisi sağlanırken bu süre bazı bankalarca 10 yaşa kadar çıkarılmıştır.

Denizbank kaç yaşa kadar araç kredisi veriyor?

60 aya kadar vade avantajı sağlar. Ticari taşıt kredilerinde sıfır km araçlarda proforma fatura bedelinin % 75'i, 2. el araçlarda ise kasko bedelinin % 75'i kredilendirilebilir. 2. el taşıt kredilerinde en fazla, binek araçlarda 5 yaşına, ticari araçlarda 3 yaşına kadar taşıtlar için değerlendirme yapılabilir.

Halk Bankası araç kredisi ne kadar?

* Proforma Fatura değeri / Kasko değeri; 120.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi .001 TL-300.000TL arasındaki taşıtlar için .001 TL-750.000TL arasındaki taşıtlar için .001-1.500.000 TL olan taşıtlar için kredi vadesi 12 aydır.

Deniz Bank araç kredisi kaç yaşa kadar?

2. el taşıt kredilerinde en fazla, binek araçlarda 5 yaşına, ticari araçlarda 3 yaşına kadar taşıtlar için değerlendirme yapılabilir. Ticari Araç Kredisi kullanımında teminat olarak satın aldığınız aracın rehini alınır.