Findeks raporu nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Findeks raporu nasıl alabilirim?
  2. Findeks raporu kredi notunu düşürür mü?
  3. Risk Raporu nasıl alırım?
  4. Kredi notuna bakmak notu düşürür mü?
  5. Risk Merkez raporu nedir?

Findeks raporu nasıl alabilirim?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

Findeks raporu kredi notunu düşürür mü?

Findeks'in mobil uygulamasını da indirdiğiniz zaman risk raporunu alabilirsiniz. Burada kredi notunuz ve kredi notunuzun geçmiş trendi de bulunuyor. ... Kredi notu sorgulamak, kredi notunu düşüren durumlar arasında yer almıyor. Kredi başvurusu yapmak da kredi notunuzu olumsuz yönde etkilemiyor.

Risk Raporu nasıl alırım?

Risk Raporu Nasıl Alınır? Risk raporunuzu İnternet Şubemiz, Bankamatiklerimiz ya da İşCep mobil uygulaması aracılığıyla alabilir veya Şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Bankamatiklerimiz aracılığıyla risk raporu almak istiyorsanız, kredi kartınızla işlem yapmanız gerekir.

Kredi notuna bakmak notu düşürür mü?

En önemlisi ise bütün bankalardaki kredili hesaplarınızın durumunu da tek bir ekran üzerinde görebilirsiniz. Gerekli takipleri yaparak kredi notunuzun durumunu öğrenebilirsiniz. ... Kredi notu sorgulamak, kredi notunu düşüren durumlar arasında yer almıyor. Kredi başvurusu yapmak da kredi notunuzu olumsuz yönde etkilemiyor.

Risk Merkez raporu nedir?

Risk Merkezi üyesi banka ve banka dışı finansal kuruluşlardan kullanılan kredilerin limit ve borç bilgilerinin yer aldığı raporlardır.