E yatırımcı MKK nedir?

İçindekiler:

  1. E yatırımcı MKK nedir?
  2. MKK nedir ne işe yarar?
  3. MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?
  4. Garanti MKK sicil numarası nedir?
  5. MKK neyin kisaltmasi?
  6. Ziraat MKK sicil numarası nedir?
  7. Garanti MKK kayit nedir?
  8. Bildirim MKK nedir?

E yatırımcı MKK nedir?

Özetle, yatırımcılar MKK'nın internet üzerinden hizmet verdiği e-YATIRIMCI web sitesi aracığı ile; Tüm yatırım kuruluşlarında bulunan portföylerinin hesap durumlarını takip edebilir, Tüm yatırım kuruluşlarında bulunan hesapların hareketlerini izleyebilir , ... Yatırımcı bilgilendirme servisinden (YBS) faydalanabilir,​

MKK nedir ne işe yarar?

MKK, sermaye piyasası araçlarının kaydeden ihracının yapıldığı, hak sahibi bazında açılan hesaplarda sermaye piyasası araçlarının kaydedildiği, bunlar üzerindeki hakların izlendiği, kayıtlarına hukuki sonuçlar bağlandığı Kanunla bu görevi üstlenmiş bir merkezi yapıdır.

MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?

Yatırımcılar, Türkiye'nin her yerinden alan kodu çevirmeden, 4 (444 0 MKK) numaralı telefonu arayarak MKK'nın Sesli Yanıt Sistemi olan Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirler. Sesli Yanıt Sistemi'ne sicil ve şifre ile giriş yapılmaktadır.

Garanti MKK sicil numarası nedir?

Şirket
ŞİRKET TÜRÜA.Ş.
TİCARET SİCİL NUMARASI265852
TİCARET ÜNVANIGARANTİ FAKTORİNG A.Ş.
ADRESÇamçeşme Mah. Tersane Cad. No:15 34899 Pendik-İstanbul PENDİK / İSTANBUL
TAAHHÜT EDİLEN SERMAYE MİKTARI79.500.000
12 satır daha

MKK neyin kisaltmasi?

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK), Türk Sermaye Piyasalarının Merkezi Saklama Kuruluşu olarak üyelerine saklama, veri depolama ve raporlama, kurumsal yönetim ve yatırımcı hizmetlerini sunmaktadır.

Ziraat MKK sicil numarası nedir?

Şirket
ŞİRKET TÜRÜA.Ş.
TİCARET SİCİL NUMARASI1148
TİCARET ÜNVANIT.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.
ADREST.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, Hacıbayram Mah. Atatürk Bul. No: 8 ALTINDAĞ / ANKARA
TAAHHÜT EDİLEN SERMAYE MİKTARI13.100.000.000
12 satır daha

Garanti MKK kayit nedir?

MKK Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kaydileştirilmesine karar verilmiş sermaye piyasası araçları için Türkiye'nin Merkezi Saklama Kuruluşu'dur. Türkiye sermaye piyasası araçları için haksahibi bazında (direct model) tam kaydileştirme (full demateralization) modelini uygulamaktadır.

Bildirim MKK nedir?

MKK, ayrıca sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin ilgili taraflarca elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistem olan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun (KAP) işletici kuruluşudur.