PTT kargoyu nasil takip edebilirim?

İçindekiler:

  1. PTT kargoyu nasil takip edebilirim?
  2. PTT adıma gönderi var mı?
  3. PTT kargo bekleme süresi ne kadar?
  4. Kargo bekleme süresi kaç gün?
  5. Ptt'den gelen kargo alınmazsa ne olur?
  6. Sipariş no ne ise yarar?
  7. Sipariş numarası nerede yazıyor?
  8. Yurtiçi kargo takip no nasıl öğrenebilirim?

PTT kargoyu nasil takip edebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT adıma gönderi var mı?

PTT Adıma Kargo Var mı? Karşı taraf size üzerinden kargo gönderdiyse 4 PTT müşteri hizmetleri numarasını arayarak isimden kargo sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

PTT kargo bekleme süresi ne kadar?

Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

Kargo bekleme süresi kaç gün?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Ptt'den gelen kargo alınmazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır. ... İkincisi ise alıcı ile gönderen arasında herhangi bir satış sözleşmesi olmaması ihtimalidir.

Sipariş no ne ise yarar?

Sipariş numarası, abonelik / uygulama içi satın alma bilgilerinizi Google Play'den kontrol etmek için benzersiz bir tanımdır. Sipariş numarası, satın alındığı e-posta hesabınızdan veya Google fatura merkezinizden kontrol edilebilir.

Sipariş numarası nerede yazıyor?

*Sipariş numarası, alışveriş sonrası gönderilen e-postanın konu kısmında ya da Hesabım/Siparişlerim altında yer alan 8 haneli sayıdır.

Yurtiçi kargo takip no nasıl öğrenebilirim?

Kargonuz ilgili şube tarafından işleme alındığında genelde size takip numaranız SMS ile gönderilecektir.Eğer herhangi bir SMS gelmedi ise ilk alternatif takip kodunuzu gönderici firmaya yada kişiye sorup öğrenebilirsiniz.Bu da bir işe yaramadı ise Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek Yurtiçi Kargo 444 99 ...