Ido müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

İçindekiler:

  1. Ido müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  2. Istanbul'dan Erdek'e deniz otobüsü var mı?
  3. Bandırma arabalı vapur ne kadar?
  4. Istanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?

Ido müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

İskeleler, deniz otobüsleri, araba vapurları ve hızlı feribotlarda unuttuğunuz eşyalarla ilgili olarak, kayipesya@ido.com.tr adresimize mail gönderebilir ya da Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı Merkezimiz : 0850 222 44 44 36 ( 5 'i tuşlayınız.)

Istanbul'dan Erdek'e deniz otobüsü var mı?

İstanbul'dan Erdek'e Ulaşım Erdek'e İstanbul'dan ulaşmanın en iyi yollarından biri Yenikapı'dan kalkan ve direkt olarak Erdek'e ulaşan feribot ve deniz otobüsü seferlerini kullanmaktır. Başka bir alternatif ise Bandırma'ya deniz yoluyla varıp oradan 15-20 dakikalık kısa bir yolculuğun ardından Erdek'e ulaşmaktır.

Bandırma arabalı vapur ne kadar?

Sonbahar kış döneminde sadece cuma ve pazar günleri düzenlenen arabalı feribot seferlerinde ise otomobil ücretleri promosyon 271 TL, ekonomi 296 TL, business 354 TL, first class 1700 TL'den fiyatlandırılmaktadır.

Istanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.