Konya Ankara hızlı tren kac lira?

İçindekiler:

  1. Konya Ankara hızlı tren kac lira?
  2. Ankara Konya hızlı tren neden yok?
  3. Konya Hizli Tren nereden kalkar?
  4. Ankara Konya arası hızlı tren var mı?
  5. Konya Ankara tren kaç TL?
  6. Ankara hızlı tren bileti kaç para?
  7. Ankara Konya hızlı tren nereden kalkıyor?
  8. Konya hızlı tren hangi ilçede?
  9. Hızlı tren nereden kalkar?
  10. Ankara'dan Konya'ya hızlı tren kaçta var?
  11. Hızlı tren Konya bileti ne kadar?
  12. Karaman Konya hızlı tren seferleri ne zaman başlıyor?
  13. Halkalı Konya hızlı tren kaç saat?

Konya Ankara hızlı tren kac lira?

Peki 2021 yılında Ankara-Konya arasında sefer yapan hızlı tren bilet fiyatları kaç para? Ankara Konya Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir.

Ankara Konya hızlı tren neden yok?

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: * Ankara-Konya YHT hattının bir kesiminde aşırı yağışlardan meydana gelen sel nedeniyle tren seferleri iptal edildi. * Sarayönü mevkiindeki sel bölgesine bakım onarım ekipleri sevk edildi. ... * Tren seferleri çalışmaların neticelenmesinden sonra başlayacak ve kamuoyuyla paylaşılacak.

Konya Hizli Tren nereden kalkar?

Söğütlüçeşme İstasyonu ile Konya Garı arasında hizmet veren İstanbul - Konya Hızlı Treniyle günde 4 tren seferi düzenlenmektedir. İlk sefer saat 08:02'de Söğütlüçeşme İstasyonundan, son sefer ise saat 18:20'de Söğütlüçeşme İstasyonundan başlamaktadır.

Ankara Konya arası hızlı tren var mı?

Ankara Konya Yüksek Hızlı Treni karşılıklı olarak günde 7 sefer yapmaktadır. Bu seferlerin ortalama süresi ise 1 saat 50 dakika sürmektedir. Eryaman ve Polatlı duraklarında durulmaktadır. Standart ve esnek olmak üzere bu seferlerde iki bilet seçeneği mevcuttur.

Konya Ankara tren kaç TL?

Konya - Ankara tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 43 TL'dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.

Ankara hızlı tren bileti kaç para?

Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir. 7 ila 12 yaş arasında olan çocuklar ve 65 üzeri bireyler bu bileti % 50 indirim oranı ile edinirler. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler bileti % 20 indirim oranı üzerinden satın alırlar. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz biletten yararlanırlar.

Ankara Konya hızlı tren nereden kalkıyor?

İstasyonlar. Ankara - Konya YHT hattının 5 istasyonu bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla (Ankara kalkışlı olarak) Ankara YHT Garı, Eryaman YHT Garı, Polatlı YHT Garı, Selçuklu YHT Garı ve Konya Garı'dır.

Konya hızlı tren hangi ilçede?

Selçuklu Yüksek Hızlı Tren Garı ya da Konya Yüksek Hızlı Tren Garı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan Polatlı - Konya YHD hattı üzerinde yer alan bir tren istasyonudur.

Hızlı tren nereden kalkar?

İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır. İstanbul-Ankara Yüksek hızlı treni bazı duraklara uğramadığı için trenin varış saatinde farklılıklar oluşabilir.

Ankara'dan Konya'ya hızlı tren kaçta var?

Ankara - Konya Tren Seferleri Ankara Garından Konya Garına günde 5 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 06:20'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 53 dakikadır. Son tren ise saat 18:00'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 50 dakikadır.

Hızlı tren Konya bileti ne kadar?

İstanbul Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Karaman Konya hızlı tren seferleri ne zaman başlıyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 237 kilometrelik Konya-Karaman-Ulukışla (Niğde) Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Konya-Karaman hattının 102 kilometrelik kısmını da Cumartesi günü hizmete açacak.

Halkalı Konya hızlı tren kaç saat?

Konya - İstanbul/Halkalı arası 5 saat 40 dakika sürmektedir. İstanbul/ Söğütlüçeşme - Konya arası 2 sefer yapılmaktadır.