N11 güvenilir bir site mi?

İçindekiler:

  1. N11 güvenilir bir site mi?
  2. N11 nasıl şikayet edilir?
  3. N11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  4. N11 Başarılı Mağaza rozeti nasıl alınır?
  5. N11 den aldığım ürünün faturasına nasıl ulaşabilirim?
  6. n11 in sahibi kim?
  7. N11 den aldığım ürünü nasıl iade ederim?
  8. N11 de kapıda ödeme var mı?
  9. N11 de nasıl başarılı olunur?
  10. N11 de en çok ne satılıyor?
  11. N11 faturam nasıl?
  12. N11 fatura ne zaman gelir?
  13. GittiGidiyor ne kadar güvenli?
  14. n11 in adı nereden geliyor?

N11 güvenilir bir site mi?

n11.com, kullandığı yazılımlar ve 100'den fazla fraud (sahtecilik) kontrol filtresi ile maksimum seviyede güvenliği garanti ediyor. Bu filtreler ile, alışverişlerde oluşabilecek sahteciliğe karşı hem kullanıcılarını hem de kendisini koruma altına alıyor.

N11 nasıl şikayet edilir?

- Hesabım sayfasının sol alt tarafında bulunan Canlı Destek butonuna basarak bağlanın. - Canlı Destek uzmanına mağazayı ve ürün bilgilerini iletip şikayet nedenini açıklayın. - İhlal durumu incelenip gerekli işlemler n11.com tarafından gerçekleştirilecektir.

N11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

0850 333 00 11 numaralı WhatsApp hattımızdan 7/24 bize ulaşabilir, ihtiyaç duyduğunuz her konuda hızlı dönüş alabilirsiniz.

N11 Başarılı Mağaza rozeti nasıl alınır?

N11'e göre başarılı mağaza, müşterilerden yüksek puan ve iyi yorum toplayan mağaza demek. 5 üzerinden en az 4.5 puanınız olması, N11'de başarılı mağaza olarak kabul edilir.

N11 den aldığım ürünün faturasına nasıl ulaşabilirim?

Mağaza Yönetim Paneli > Ödeme ve Fatura Yönetimi > Fatura Sorgulama bölümünden e-fatura ayınızı seçildiğinde komisyon faturanız görüntülenecektir. Fatura tarihinize tıkladığınızda pdf olarak komisyon faturanız açılacaktır.

n11 in sahibi kim?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

N11 den aldığım ürünü nasıl iade ederim?

- Üye hesabınızla alışveriş yaptıysanız Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından İade Et butonuna basarak gerekli bilgileri girin. - Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna basarak talepte bulunabilirsiniz.

N11 de kapıda ödeme var mı?

N11.com'dan yaptığınız alışverişlerinizde kredi kartı, banka kartı, sanal kart, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Paycell, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi, Garanti Alışveriş Kredisi veya Akbank Direkt Öde ile ödeme yapabilirsiniz; ancak maalesef kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul ...

N11 de nasıl başarılı olunur?

N11'e göre başarılı mağaza, müşterilerden yüksek puan ve iyi yorum toplayan mağaza demek. 5 üzerinden en az 4.5 puanınız olması, N11'de başarılı mağaza olarak kabul edilir.

N11 de en çok ne satılıyor?

Ev&Yaşam ve Giyim kategorisinde en çok satılan ürünler Ev&Yaşam kategorisinde en çok evcil hayvan ürünleri(mama, yemek kabı vs), şifonyer, sehpa, ayakkabılık gibi ev mobilyaları, mutfak için tava seti, deterjan, yağ, şeker gibi mutfak ürünleri ön plana çıkıyor.

N11 faturam nasıl?

Mağaza Yönetim Paneli > Ödeme ve Fatura Yönetimi > Fatura Sorgulama bölümünden e-fatura ayınızı seçildiğinde komisyon faturanız görüntülenecektir. Fatura tarihinize tıkladığınızda pdf olarak komisyon faturanız açılacaktır. ... Komisyon Gelirleri (B2C): Tamamlanan siparişlerinizden, kesilen komisyon oranıdır.

N11 fatura ne zaman gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

GittiGidiyor ne kadar güvenli?

Satıcılar için Sıfır Risk Sıfır Risk; GittiGidiyor'un, keşfedip geliştirdiği, internetten alışverişi daha keyifli ve güvenli kılan bir ödeme-onay sistemidir. Hem alıcıları hem de satıcıları koruyan bu sistemde ürün ve ürün bedeli %100 GittiGidiyor güvencesi altında tutulur.

n11 in adı nereden geliyor?

Tarihçe. Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 'te n11.com'u hayata geçirdi. Adı başlangıçta numaraonbir.com olarak belirlenen site, adını SK Group'un Güney Kore'deki 11st.co.kr girişiminden almaktadır.