beIN Connect üyelik kaç TL?

İçindekiler:

  1. beIN Connect üyelik kaç TL?
  2. beIN Connect ücretli mi?
  3. Beinsports aylık kaç TL?
  4. beIN Connect üyelik nedir?
  5. beIN Connect kaç kişi izleyebilir?
  6. beIN Connect ne zamana kadar ücretsiz?
  7. beIN Connect üyelik iptali nasıl yapılır?
  8. beIN CONNECT aynı anda iki kişi izleyebilir mi?
  9. beIN CONNECT nasıl izlenir?
  10. beIN Connect 15 gün ücretsiz nasıl kullanılır?
  11. beIN Connect ücretsiz üyelik nasıl iptal edilir?

beIN Connect üyelik kaç TL?

* Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL.

beIN Connect ücretli mi?

Üstelik bu hizmetten yararlanmak için Digiturk'e üye olman yeterlidir. Digiturk üyeliğin dışında herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır.(beIN Sports canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını beIN Connect üzerinden takip edebilmek için Mobil Süper Lig servisini aktif etmen gerekir.

Beinsports aylık kaç TL?

Sezon gelmeden ilk 2 sezonu izle, üstelik 30 Gün Ücretsiz! Ayda 35 TL'ye Süper Lig!

beIN Connect üyelik nedir?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu; yayın akışına bağlı kalmadan, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden, Digiturk yayınlarını izleyebildiğiniz servistir. ... www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz.

beIN Connect kaç kişi izleyebilir?

Hayır bir kullanıcı adı ile aynı anda tek bir yerden izleme yapılabilir. Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.

beIN Connect ne zamana kadar ücretsiz?

İlk 30 gün boyunca ödüllü filmleri, popüler dizileri ücretsiz izle! * Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL. Dilediğin an üyeliğini iptal et!

beIN Connect üyelik iptali nasıl yapılır?

beIN CONNECT Aylık Paketinizin yenileme iptali için sağ üst köşede yer alan "Profilim" sekmesinden “Paketlerim” alanına tıklayarak iptal seçeneğine gidebilir ya da Chat kanalımız üzerinden destek alabilirsiniz.

beIN CONNECT aynı anda iki kişi izleyebilir mi?

Hayır İZLENEMEZ. Aynı anda hem PC den hem de cepten izleme yapılabilir mi? Hayır bir kullanıcı adı ile aynı anda tek bir yerden izleme yapılabilir. Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.

beIN CONNECT nasıl izlenir?

beIN CONNECT ile webden nasıl izlerim? Bilgisayarınızdan www.beinconnect.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

beIN Connect 15 gün ücretsiz nasıl kullanılır?

15 gün boyunca herkese ücretsiz Abonelik şartının aranmadığı kampanyaya, kayıt sayfası üzerinden cep telefonu ile şifre oluşturarak giriş yapmak mümkün. Söz konusu kampanya ile Digiturk'ün zengin içeriklerinin geniş bir kitle tarafından ücretsiz olarak keşfedilmesinin sağlanması amaçlanıyor.

beIN Connect ücretsiz üyelik nasıl iptal edilir?

beIN CONNECT Aylık Paketinizin yenileme iptali için sağ üst köşede yer alan "Profilim" sekmesinden “Paketlerim” alanına tıklayarak iptal seçeneğine gidebilir ya da Chat kanalımız üzerinden destek alabilirsiniz.