Vergi borcu yapılandırma 2021 nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vergi borcu yapılandırma 2021 nasıl yapılır?
  2. Vergi borcu yapılandırma internetten ödeme nasıl yapılır?
  3. Vergi borcu yapılandırma 2021 ne zaman başlayacak?
  4. 2021 vergi yapılandırması başladı mı?

Vergi borcu yapılandırma 2021 nasıl yapılır?

Yapılandırma başvuruları işverenlerce, e-sigorta kanalıyla, şahsen veya posta yoluyla ilgili SGİM/ SGM'ye, 4/b (Bağ-Kur) sigortalıları tarafından, e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla herhangi bir SGİM/ SGM'ye, Primlerini kendi ödeyenlerce, e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla dosyalarının olduğu ...

Vergi borcu yapılandırma internetten ödeme nasıl yapılır?

e-Devlet sitesi veya uygulaması üzerinden giriş yapın. “Tüm Yapılandırılan Vergi Borcu Sorgulama ve Ödeme” şeklinde arama yapın. e-Devlet sitesi veya uygulamasının yönlendirdiği İnternet Vergi Dairesi sayfası üzerinden yukarıda sunulan adımları takip ederek yapılandırma işleminiz gerçekleştirin.

Vergi borcu yapılandırma 2021 ne zaman başlayacak?

Borç yapılandırma yasası en çok KYK kredi borcu olanları sevindirirken, 2021 borç yapılandırma başvurusu için son gün olarak 31 Ağustos 2021 tarihi belirlendi. İlk taksit ödemeleri ise eylül sonuna kadar yapılması gerekiyor.

2021 vergi yapılandırması başladı mı?

Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih 30 Eylül 2021 olarak belirlendi. İlk taksit ödemeleri de belirlenen tarihten 1 ay sonra başlayacak.