Hoover Çamaşır Makinesi kaç yıl garantili?

İçindekiler:

  1. Hoover Çamaşır Makinesi kaç yıl garantili?
  2. Çamaşır makinesi kaç yıl garantili?
  3. Vestel Çamaşır Makinesi kaç yıl garantili?
  4. Samsung çamaşır makinesi garantisi kaç yıl?
  5. Samsung garanti süresi sorgulama nasıl yapılır?
  6. Samsung TV garanti süresi ne kadar?
  7. Samsung Garanti nereden sorgulanır?
  8. Kayitsiz telefon kac gun kullanilir?
  9. Telefon işletme süresi ne kadar?
  10. Yurt dışı telefon kaydı ne kadar?
  11. Telefon kaydı ne kadar 2021?
  12. Pasaportsuz telefon kaydı nasıl yapılır?
  13. Telefon kaydı için pasaport şart mı?
  14. Pasaport kaydı yapan telefon kapanır mı?
  15. Yurtdışı telefon kayıt nasıl yapılır 2021?
  16. Yurtdışından gelen telefonu başkası kullanabilir mı?
  17. Iphone kayıt nasıl yapılır?

Hoover Çamaşır Makinesi kaç yıl garantili?

Hoover firmasına ait çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, elektrik süpürgesi, fırın ve ocaklar fabrika çıkışı garantilidir. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı cihazları 3 sene, fırın, ocak ve elektrik süpürgeleri 2 sene garantilidir.

Çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde çamaşır makinesi için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 499 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 549 TL'dir.

Vestel Çamaşır Makinesi kaç yıl garantili?

Vestel ürünlerin garanti ve montaj bilgilerini görmek için ilgili kategori başlığını seçin. Vestel markalı ürünlere 2 yıl garanti verilmekte olup, ürünlerin ambalajında 2 yıl süreli garanti belgeleri mevcuttur.

Samsung çamaşır makinesi garantisi kaç yıl?

* Çamaşır Makinesi için +4 yılı kapsayan ek garanti satışımız mevcuttur. Ek garanti talepleri için Samsung Servis Merkezleri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Dijital invertör sisteminde 10 yıl motor (yıkama motoru) garantisi verilmektedir.

Samsung garanti süresi sorgulama nasıl yapılır?

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?

  1. Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin.
  2. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın.
  3. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin.
  4. Adım #4: numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Samsung TV garanti süresi ne kadar?

Samsung, Android işletimi kullanan hemen hemen her mobil cihazda, 2 yıllık garanti desteği veriyor. Yani bu süre boyunca cihazınızın başına bir iş gelirse, hata ürün kaynaklı ise ücretsiz, kullanıcı hatasıysa belli bir ücret karşılığında düzeltiliyor.

Samsung Garanti nereden sorgulanır?

IMEI sorgulama ekranına e-Devlet sitesinin ana sayfasındaki arama kutucuğuna “IMEI sorgu” yazarak ya da https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama bağlantısına tıklayarak da ulaşabilirsiniz. numaralı Samsung Müşteri Hizmetleri'ni arayarak telefonunuzun garanti durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kayitsiz telefon kac gun kullanilir?

Söz konusu süre daha önce 120 gün olarak uygulanıyordu. Belirtilen 120 günlük kullanım süresi içinde kayıt altına alınmayan cihazlar açısından, salgın da dikkate alınarak yurda giriş tarihinden geçerli olmak üzere 365 gün içinde kayıt yaptırma ve yeniden kullanıma açtırma olanağı sağlanmış oldu.

Telefon işletme süresi ne kadar?

Pasaporta telefon işletme süresi, yurt dışından Türkiye'ye giriş yapılan tarihten itibaren 120 günü kapsıyor. Ülkeye adım attığınız ve pasaportunuza giriş damgası basıldığı tarihten ileriye doğru 120 gün içerisinde telefon kaydınızı yapmanız gerekiyor.

Yurt dışı telefon kaydı ne kadar?

Geçtiğimiz yıllarda yurtdışından Türkiye'ye götürülen cep telefonlarında “IMEI Kayıt Bedeli” bir çok kez zamlanmıştı. Miktar son olarak 1838 Lira olmuştu. 1 Ocak 2021 tarihinden yurt dışından cep telefonu getirip, kayıt altına alacak vatandaşların ödeyecekleri IMEI kayıt tutarı 2 bin lirayı aştı.

Telefon kaydı ne kadar 2021?

IMEI kayıt süresi uzatıldı! Türkiye'ye yurtdışından yolcu beraberinde getirilen, mobil iletişim şebekesinden hizmet alan elektronik cihazların kayıt altına alınmaları için başvuru süresi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla 120 günden 365 güne çıkarıldı.

Pasaportsuz telefon kaydı nasıl yapılır?

1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yurtdışından getirilen telefonların pasaport kaydı için 2170 TL telefon harcı ödemeniz gerekiyor. 2# e-Devlet'e girerek IMEI kaydı yapın. e-Devlet hesap bilgilerinizle sisteme giriş yapıp Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun IMEI Kaydet hizmetini açın.

Telefon kaydı için pasaport şart mı?

Pasaporta telefon kayıt etmek: Harcı ödedikten sonra yapmanız gereken, cihazı pasaporta işletmektir. Bu işlemi 2 şekilde yapmanız mümkün. e-Devlet ile: pasaport sahibi olarak, herhangi bir belge gerekmeden, bilgilerinizi e-Devlet'in ''IMEI Kaydet'' menüsünde yer alan forma girerek kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Pasaport kaydı yapan telefon kapanır mı?

Telefonu yurtdışından dönüşü 120 günü geçmemiş birinin üzerine kayıt yaptırabiliyorsunuz. Pasaporta 2 yılda bir kez yeni telefon kaydı yaptırılabiliyor. ... Kayıt edilmeyen telefon 120 günde kullanıma kapatılıyor.

Yurtdışı telefon kayıt nasıl yapılır 2021?

E-devlet kapısı üzerinden yapılan kayıt işleminde yurda giriş yapan belge sahibi şahsına ait bilgileri e-Devlet şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet adresinden cihaz kaydını yapabilmektedir.

Yurtdışından gelen telefonu başkası kullanabilir mı?

Bundan sonra yurt dışından gelen telefonlar sadece yolcunun kimlik numarasına kayıtlı hatlarla kullanılabilecek. ... Yani bundan sonra yurt dışından gelen bir telefonu başkasının pasaportuna kaydettirip kendi kişisel hattınız ile kullanamayacaksınız.

Iphone kayıt nasıl yapılır?

Getirdiğiniz telefonu yurda giriş yaptığınız tarihten itibaren 120 gün içerisinde kayıt ettirmeniz gerekiyor....Yurt Dışından Gelen Telefon Kaydı

  1. Yapmanız gereken ana sayfadaki arama butonuna “Cep telefonu harcı ödeme” yazmak.
  2. Ardından karşınıza çıkan Gelir İdaresi Başkanlığı/Cep Telefonu Harcı Ödeme sekmesine tıklamak.