Transfer merkezi ne demek?

İçindekiler:

  1. Transfer merkezi ne demek?
  2. Aktarmada Şube aracı indirme ne demek?
  3. Teslim Şubesi ne demek?
  4. Gönderi araçtan indirildi ne demek?
  5. Kim kart nasıl alınır?
  6. Kim çalışma şartları?

Transfer merkezi ne demek?

Kargo taşımacılığında “indirme, bindirme, yükleme, boşaltma, aktarma, tasnif ve dağıtım” hizmetlerinin yapıldığı alandır. ... Kargo taşıma hizmeti için düzenlenen fatura tutarının gönderici tarafından ödenmesidir. Varış Merkezi. Bir kargonun alıcısına teslim edilmek amacıyla gönderildiği Şube / Acentedir.

Aktarmada Şube aracı indirme ne demek?

Buradan ilçelere göre kargolar ayrıştırılır bulunduğun ilçenin şubesine yollanır. Bulunduğun ilçenin şubesine geldikten sonra da kargo dağıtıma çıkarılır. Senin durumun da bu şekilde kargo bulunduğun şehre gelmiş, bulunduğun ilçenin şubesine yollanacak. Daha sonra dağıtıma çıkarılıp evine gelecek.

Teslim Şubesi ne demek?

Acentanlar, ana merkezin haritada belirlemiş olduğu sınırlar içerisinde dağıtım yapmak zorundadır. Bunlara teslimat şubesi adı verilir. Paket, kargo adresimiz neresiye adresimize en yakın şubeye teslim edilir. Buradan çıkartılıp evimize teslim edilir.

Gönderi araçtan indirildi ne demek?

Markanızdaki "sürat" TDK ya göre "hız" demek, isminizin/markanızın hakkını vermenizi geçtim, kargomu verin! ...

Kim kart nasıl alınır?

KimCard Üyesi olabilmeniz için size en yakın Kim Market mağazalarından 1 TL karşılığında anında bir KimCard edinebilir, indirim avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz. Ancak çekilişlerden ve kişiye özel kampanyalardan faydalanmak için üyelik bilgilerinizi kayıt ettirmeniz gerekmektedir.

Kim çalışma şartları?

Kim Market çalışma saatleri 08:00 ile 22:00 olduğu için mağazalarında vardiya sistemi bulunmaktadır. Sabah ve akşam vardiyası bulunan firmada, günlük personel çalışma süresi 8 saat ile sınırlıdır. Haftalık 1 gün izin hakkı bulunan Kim çalışanlarının, senelik 2 hafta izin kullanmaktadır.