Özel kargo ne demek?

İçindekiler:

  1. Özel kargo ne demek?
  2. Değerli Kargo nedir?
  3. Kargo sıvı taşıyor mu?
  4. N11 özel kargo kampanyası nedir?
  5. VIP kargo ne demek?
  6. Bozulabilir kargo nedir?
  7. Kargo şirketleri kaç kilo taşır?
  8. N11 kargo ücreti kaç TL?
  9. N11 kargoyu kim öder?
  10. PTT VIP kargo ne demek?
  11. Rutin bozulmaz kargolar nelerdir?
  12. Kargo En fazla kaç kilo taşır?
  13. N11 de sipariş kaç günde gelir?

Özel kargo ne demek?

Özel kargolar, taşınması ve depolanmasında özel işlem gerektiren kargolardır. Bu kargoların taşınması için kabul, etiketleme, yükleme ve istif edilmelerinde özel bir takım kurallar uygulanması gerekir. Gönderici sertifikaları bulunmayan özel kargolar taşınmak için kabul edilmezler.

Değerli Kargo nedir?

DEĞERLİ KARGOLAR Para, çek, mücevher, saatler, külçeler gibi değerli eşya statüsünde olan gönderileriniz MNG Havayolları tarafından yüksek güvenlik ve emniyet şartları altında depolanmakta ve taşınmaktadır.

Kargo sıvı taşıyor mu?

BELİRLİ ŞARTLARDA TAŞINACAK KARGOLAR Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam(plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir. Raf ambalajı ile taşınmayacaktır.

N11 özel kargo kampanyası nedir?

Ücretsiz Kargo siparişlerinizi Özel Kargo Anlaşmalarımız ile 7.03 TL'den başlayan fiyatlarla gönderebilirsiniz. ... Özel anlaşmadan faydalandığınızda gönderim ücreti, kümülatif olarak 10 kg üzerinden yani 14,94 TL olarak hesaplanacaktır. PTT Kargo ve Kolay Gelsin Kargo'da hesaplama parça başı olarak yapılmaktadır.

VIP kargo ne demek?

VIP Şehir İçi: İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde sabah saatlerinde şubelere teslim edilen ve aynı şehir içinde taşınacak gönderilerin gün içerisinde teslim edilmesi hedeflenmektedir. (VIP Şehir İçi hizmetinin verildiği şubelerin kargo kabul saatlerine internet sitemizin VIP Şehiriçi bölümünden ulaşabilirsiniz.)

Bozulabilir kargo nedir?

Bozulabilir kargo, en genel tanımıyla, uzun süre uygun saklama koşulları sağlanamazsa bozulacak ürünleri kapsar. Bu ürünler arasında, sebze ve meyve, taze ya da dondurulmuş et türevleri, taze ya da dondurulmuş balık, bitkiler, çeşitli çiçekler ve kuluçkalık yumurtalar yer alır.

Kargo şirketleri kaç kilo taşır?

Parçalı gönderilerin de tüm parçalarının 30 kg - hacmi 30 desi altında olması durumunda kata teslimat sağlanacaktır. Bina Kapısında Teslimat : Tek Parça olarak düzenlenen ağırlığı kg, hacmi desiye kadar ve kenar uzunluğu 250 cm'ye kadar olan kargoların teslimatı bina kapısından sağlanacaktır.

N11 kargo ücreti kaç TL?

Ayrı ayrı gönderimlerde her iki ürün toplam 10 TL + KDV, eğer birlikte gönderilirse 5,5 TL + KDV olacaktır. 3. Bu hizmet “Alıcı öder” ve “Şartlı Ödeme” durumundaki kargoları kapsamaktadır. Ücretsiz kargo tutarı, mağaza tarafından ödenmeye devam edecektir.

N11 kargoyu kim öder?

Gönderisi yapılan kargonun, sistemden takibi için oluşan gönderi takip numarasıdır. Mağaza Platformda Ödedi şeklindeki siparişlerin kargo ücretini kim ödeyecek? Bu türdeki siparişler için kargo şablonunda yer alan 15 haneli kampanya kodu ile gönderim sağlanması durumunda kargo bedeli n11.com tarafından ödenecektir.

PTT VIP kargo ne demek?

VIP Kargo ile gönderileri Türkiye'nin bir ucundan diğerine 1 günde ulaştıracağız. Ayrıca gönderinin üzerine varış tarihi ve saati yazılacak. Vatandaş da, personelimiz de kargonun ne zaman teslim edilebileceğini bilecek.

Rutin bozulmaz kargolar nelerdir?

Bozulabilir Kargo çeşitleri;
  • İnsanlar için yiyecek malzemeleri.
  • Süt ve süt ürünleri.
  • Eczacılık ürünleri, aşılar ve tıbbi malzemeler.
  • Sebze ve meyve.
  • Taze / Dondurulmuş et.
  • Taze / Dondurulmuş balık.
  • Tüketim amaçlı ve damızlık yumurta.
  • Çiçek.
Daha fazla öğe...

Kargo En fazla kaç kilo taşır?

9- Bireysel müşterilerin il merkezi dağıtım sahası adresi varışlı posta kargoları ile kargolar ağırlık olarak en fazla 50 kg, hacimsel olarak 200 desiye kadar; il merkezi dağıtım sahası dışında kalan yerler varışlılar ise en fazla desiye kadar alıcı adresinde teslim edilmek üzere kabul edilebilir.

N11 de sipariş kaç günde gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.