SGK Yapılandırma ilk taksit ne zaman?

İçindekiler:

  1. SGK Yapılandırma ilk taksit ne zaman?
  2. SGK borcu yapılandırma nereden yapılır?
  3. 7143 SGK yapilandirma hangi bankalar alıyor?
  4. 2021 yapilandirma ilk taksit ne zaman?
  5. Yapılandırma 4 taksit ne zaman?
  6. Sigorta yapılandırması var mı?
  7. Yeni borç yapılandırması kimleri kapsıyor?
  8. SGK yapilandirma hangi bankalar?
  9. SGK borç yapılandırma hangi bankalar alıyor?
  10. SGK yapilandirma 2021 nasıl yapılır?

SGK Yapılandırma ilk taksit ne zaman?

21 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin 30.09.2021 tarihi bitimine kadar başvuruda bulunmaları ve başvuru üzerine yapılandırılan alacaklara ilişkin ilk taksit ödemelerini 30.11.2021 tarihi bitimine ...

SGK borcu yapılandırma nereden yapılır?

Başvurular tarihine kadar, e-sigorta kanalıyla internet üzerinden yapılabileceği gibi, şahsen veya posta yoluyla bağlı bulundukları sosyal güvenlik il müdürlüğü/sosyal güvenlik merkezine de yapılabilir.

7143 SGK yapilandirma hangi bankalar alıyor?

SGK yapılandırması sunan bankalar, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank olarak bilinirler.

2021 yapilandirma ilk taksit ne zaman?

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor.

Yapılandırma 4 taksit ne zaman?

7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 4. taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2021 tarihinde başladı.

Sigorta yapılandırması var mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK prim borçlarını yeniden yapılandırarak çalışma hayatı aktörlerinin üzerindeki yükü hafifletmeyi amaçlıyor. Yapılandırmadan yararlanacak vatandaşların, SGK'ya prim borçları için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021, peşin ve ilk taksit son ödeme tarihi ise .

Yeni borç yapılandırması kimleri kapsıyor?

Milyonlarca borçlu için yeni bir yapılandırma olanağı getiren kanun teklifi komisyondan geçti. Teklife göre, vergi cezaları, SGK prim borçları, gümrük cezaları yeniden yapılandırılacak. Belediyelerin su alacakları, emlak ve çevre vergisi, motorlu taşıt vergileri, otoyol ve köprü cezaları da bu kapsama alınacak.

SGK yapilandirma hangi bankalar?

SGK ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında, 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, emekli olabilecek sigortalılara yönelik "kredi iş birliği protokolü" imzalandı.

SGK borç yapılandırma hangi bankalar alıyor?

Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankası arasında 7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında birikmiş prim borçlarını ödeyerek ve dondurulmuş hizmet sürelerini ihya ederek emekli olabilecek sigortalılara yönelik ...

SGK yapilandirma 2021 nasıl yapılır?

Yapılandırmadan yararlanacak vatandaşların, SGK'ya prim borçları için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021, peşin ve ilk taksit son ödeme tarihi ise 1 Kasım 2021. Bağ-Kur sigortalılar ve isteğe bağlı sigortalılar ve primini kendisi ödeyen vatandaşlar, yapılandırma müracaatlarını e-Devlet üzerinden yapabiliyor.