HGS etiket kabı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. HGS etiket kabı nasıl kullanılır?
  2. Yeni HGS etiketi ne kadar?
  3. HGS yapışkan mı kart mı?
  4. HGS en ucuz nereden alınır?
  5. HGS Peugeot nereye yapıştırılır?
  6. HGS kart başka araçta kullanılır mı?

HGS etiket kabı nasıl kullanılır?

Araç Camına Zarar Vermeyen Yapıştırıcı HGS etiketi elinize ulaştığında arkasındaki yapışkanı sökmeden etiketi doğrudan kabın içine koyabilirsiniz. Daha sonra şeffaf HGS kabı tercihen dikiz aynasının altına, HGS etiketinin üzerindeki barkodu, kameraların kolay algılayabileceği bir açıyla yapıştırılır.

Yeni HGS etiketi ne kadar?

PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS yapışkan mı kart mı?

Sticker sisteminde (HGS Etiket), yapışkanlı sistemde olan bir etiketi satış noktalarından alırsınız ve bu etiketi aracın ön cam kısmına yapıştırırsınız. ... HGS Kart için ise bu durum söz konusu değil.

HGS en ucuz nereden alınır?

HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS Peugeot nereye yapıştırılır?

Diğre tüm modeller : HGS etiketinizi aracın ön cam dikiz aynasının çevresinde, etiket yapıştırmak için ayrılmış özel alana yapıştırınız. Daha fazla bilgi için MERCEDES-BENZ bayinize danışınız. PEUGEOT Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz.

HGS kart başka araçta kullanılır mı?

Bunun da etkisi ile belirtmeliyiz ki araç sahipleri her araç için farklı HGS almalılardır. Aracınızdan birine almış olduğunuz HGS'yi başka araçlarda kullanmanız mümkün değildir. ... Yapılan araç takip sistemi ile kullanılan HGS etiketi ile araç plaka taraması yapılmaktadır.