Waikiki sahibi nereli?

İçindekiler:

  1. Waikiki sahibi nereli?
  2. LC Waikiki en büyük mağazası nerede?
  3. LC Waikiki sahibi Vahap Küçük nereli?
  4. LC Waikiki sahibi Mustafa Küçük nerelidir?
  5. LC Waikiki sahibi kaç yaşında?
  6. LC Waikiki ne zaman kuruldu?
  7. Amerika'da LCW var mı?

Waikiki sahibi nereli?

Aslen Malatyalı Doğanşehirli olan Vahap Küçük aynı zamanda LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün babası olan Vahap Küçük, 2014'den bu yana AK Parti'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu. VAHAP KÜÇÜK KİMDİR? 1942 yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı Mahallesinde doğdu.

LC Waikiki en büyük mağazası nerede?

Türkiye'nin en büyük tekstil firmalarından biri olan LC Waikiki'nin 47 ülkede 1000'e yakın mağazası bulunuyor. Giyimkent'te yapımı süren binasında açılacak olan outlet mağaza şimdiye kadar açılan en büyük LC Waikiki outlet olma özelliğini taşıyacak.

LC Waikiki sahibi Vahap Küçük nereli?

1961 Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ticarete atıldı. 1990 yılında İstanbul'a yerleşti ve Tema Tekstil'in kurucu ortakları arasında yer aldı. Bu süre zarfında Marmara Üniversitesi Stratejik İşletmecilik Yönetimi ihtisas programını tamamladı.

LC Waikiki sahibi Mustafa Küçük nerelidir?

1963 Malatya Doğanşehir doğumlu olan, Mustafa Küçük ilk, orta ve lise eğitimini yine memleketi Malatya'da tamamlamıştır. 1984 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Küçük, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde, Makine Mühendisliği alanında master eğitimini tamamlamıştır.

LC Waikiki sahibi kaç yaşında?

Mustafa Küçük, 1963 yılında Malatya'da doğdu. 19 yılları arasında, Taha Grubu içerisinde, çeşitli şirketlerin kuruluşunda, Genel Müdürlük ve Taha Holding Genel Koordinatörlük görevini yürütmüştür. 2001 yılından beri LC Waikiki Grubunun CEO görevini yürütmektedir.

LC Waikiki ne zaman kuruldu?

1988, Fransa LC Waikiki/Kuruluş

Amerika'da LCW var mı?

Perakende markası LC Waikiki, Güney Amerika pazarına giren ilk yerli marka oldu. LC Waikiki, Ekvador'un başkenti Kito ve Peru'nun başkenti Lima'da iki mağaza açtı. Böylece farklı şehirde bin 110 mağazaya ulaştı.