Durex en ince hangisi?

İçindekiler:

  1. Durex en ince hangisi?
  2. Okey Ultra Hisset nedir?
  3. Orta boy kondom kaç cm?
  4. Durex Chill kaç mm?
  5. Durex kaç adet?
  6. Okey Hisset ne ise yarar?
  7. Okey Ultra Hisset kaç mm?
  8. Geciktiricili prezervatif kaç dakika önce takılmalı?
  9. Bir prezervatif kaç cm?
  10. Durex Chill neler var?
  11. Okey ritim kaç mm?
  12. Durex masaj jeli nereye sürülür?
  13. Ok hisset kaç TL?
  14. Okey Zero kaç mm?

Durex en ince hangisi?

Durex ürün gamındaki en ince prezervatif Yok Ötesi Ekstra His'tir. Onu prezervatif Yok Ötesi Ekstra Kaygan ve Yakın Hisset takip eder. Okey Ultra Hisset de bu markanın en ince üründür, ayrıca lateks olmayan prezervatif Tenn'in de Ekstra İnce türü bulunur.

Okey Ultra Hisset nedir?

OKEY İLE GÜVENDESİNİZ. ... OKEY'in yokmuş hissi veren en ince prezervatiflerinden biri olan Ultra Hisset, inceltilmiş yapısı ile öne çıkıyor. Çok ince formu sayesinde en küçük dokunuşları bile büyük oranda hissetmek mümkün. Bu sayede yalnızca partnerinize yoğunlaşarak haz dolu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Orta boy kondom kaç cm?

Prezervatif genişliği için esas alınan ölçüler, penisin erekte halinin en kalın kısmına dayanır. Büyük boy olarak satılan prezervatiflerin 55 mm temsili genişlik ve 35 mm ağız çağı vardır. Orta boy prezervatif 52 mm temsili genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir.

Durex Chill kaç mm?

Durex Chill Prezervatif 20 Adet farklı özelliklerde ürünler içerir. Paket içerisinde 4 adet klasik, 8 adet yok ötesi ekstra his, 8 adet yakın hisset prezervatif vardır. Normal kalınlık ve kayganlaştırıcı özelliğine sahiptir. 56 mm nominal genişlik oranındadır.

Durex kaç adet?

Durex Klasik Kondom 20 li x 3 Adet (60 Adet)

Okey Hisset ne ise yarar?

Eğer vajina kuruluğu yaşıyorsanız, OKEY Hisset ile daha rahat bir ilişki yaşayabilirsiniz çünkü OKEY Hisset prezervatif çeşitlerinin içerdiği fazladan kayganlaştırıcı ilişkiye girmenizi kolaylaştırır. OKEY Hisset prezervatif hem kadın hem de erkek için acısız ve keyifli bir cinsel ilişkiyi mümkün kılar.

Okey Ultra Hisset kaç mm?

Ürün Özellikleri : Rezervuar uçlu, kayganlaştırıcı içeren, vanilya kokusuna sahip prezervatifler çok ince formda tasarlanmıştır ve bu şekilde teması en fazla şekilde hissetmeyi hedeflemektedir. Genişliği 52 mm +/- 2 mm olarak tasarlanmıştır.

Geciktiricili prezervatif kaç dakika önce takılmalı?

Yapılan bağımsız araştırmalara göre geciktirici içeren prezervatifler sıradan prezervatiflere göre erkeklerde boşalmanın 4 dakika kadar gecikmesini sağlıyor.

Bir prezervatif kaç cm?

Büyük prezervatif: 55 mm nominal genişlik ve 35 mm ağız çapı. Orta boy prezervatif: 52 mm nominal genişlik ve 33 mm ağız çapı. Küçük prezervatif: 49 mm nominal genişlik ve 31 mm ağız çapı. Ekstra küçük prezervatif: 48 mm nominal genişlik ve 29 mm ağız çapı.

Durex Chill neler var?

Durex Chill Prezervatif 20 Adet farklı özelliklerde ürünler içerir. Paket içerisinde 4 adet klasik, 8 adet yok ötesi ekstra his, 8 adet yakın hisset prezervatif vardır. Normal kalınlık ve kayganlaştırıcı özelliğine sahiptir. 56 mm nominal genişlik oranındadır.

Okey ritim kaç mm?

Genişlik 52 + / - 2 mm.

Durex masaj jeli nereye sürülür?

Durex Su Bazlı Kayganlaştırıcı, yağ ve koku içermemesi sayesinde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Cinsel bölge kayganlaştırıcısı ürünü avucunuza sıkarak ısınmasını sağladıktan sonra istediğiniz bölgeye uygulayabilir, aloe veranın uyarıcı etkisini deneyimleyebilirsiniz.

Ok hisset kaç TL?

Seçenekler: 10'lu2,79 TL/adet. 20'li2,00 TL/adet.

Okey Zero kaç mm?

- Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. 0.05 mm'lik inceliğiyle sanki yokmuş gibi ekstra ince formlu Okey Zero şimdi 45'li mega paketlerde. OKEY Zero prezervatif, seks sırasında maksimum hissin yaşanması için ekstra ince yapılı olarak geliştirildi.