Istanbul Maslak hangi semtlere yakın?

İçindekiler:

  1. Istanbul Maslak hangi semtlere yakın?
  2. Maslak ilçe olarak nereye bağlı?
  3. Maslak metro ile nasıl gidilir?
  4. Acıbadem Maslak hangi ilçeye bağlı?
  5. Istanbul şişli neresi?
  6. Ayazaga nerede hangi yakada?
  7. Maslak hangi semte bağlı?
  8. Maslak Mashattan hangi mahallede?
  9. Maslak için hangi metro?
  10. Üsküdar maslak nasıl gidilir?
  11. Acıbadem Kadıköy mü Üsküdar mı?
  12. Acıbadem Maslak Hastanesi sahibi kimdir?
  13. İstanbul Şişli hangi semte yakın?
  14. Ayazağa Mah hangi ilçede?
  15. Istanbul Sarıyer nerede?
  16. Maslak nasıl bir yer?
  17. Ayazağı nereye bağlı?
  18. Mashattan Sitesi kaç daire?
  19. Mashattan kim yaptı?

Istanbul Maslak hangi semtlere yakın?

Maslak; İstanbul'un Avrupa Yakasındadır. tarihine kadar Şişli ilçesine bağlı olan Maslak'ın kuzeyinde ve doğusunda Sarıyer vardır. Batısında Ayazağa, güneyinde Huzur mahallesi, güneydoğusunda Beşiktaş ile komşudur.

Maslak ilçe olarak nereye bağlı?

Maslak
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeSarıyer
Nüfus (2014)
9 satır daha

Maslak metro ile nasıl gidilir?

Metrobüs kullanarak Maslak'a gelmek için; Zincirlikuyu ya da Mecidiyeköy duraklarında inebilirsiniz. Zincirlikuyu'da indikten sonra Gayrettepe metro istasyonundan M2 Yenikapı – Hacıosman metro hattını kullanarak Maslak'a ulaşabilirsiniz. (İTÜ-Ayazağa durağında inmeniz gerekiyor.)

Acıbadem Maslak hangi ilçeye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Maslak ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. Acıbadem Maslak Hastanesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Acıbadem Maslak Hastanesi posta kodu 34457.

Istanbul şişli neresi?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

Ayazaga nerede hangi yakada?

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor.

Maslak hangi semte bağlı?

Kabul edilen bir önergeyle İstanbul'da Şişli ilçesine bağlı olan Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Sarıyer ilçesine bağlandı.

Maslak Mashattan hangi mahallede?

Mashattan, konut blokları, Maslak Mh., Akasya Sk., No:2, Sarıyer, İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti - Yandex Haritalar.

Maslak için hangi metro?

Maslak'a gelirken / giderken Yenikapı - Hacıosman metro hattını kullanmanız gerekiyor; ve inmeniz gereken yer ise İTÜ - Ayazağa metro durağı. Bu durakta, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Windowist Plaza için ayrı ayrı çıkışlar bulunuyor.

Üsküdar maslak nasıl gidilir?

Üsküdar'dan veya Kadıköy'den Beşiktaş'a vapurla geçilir. Sonra ister dolmuşla ister otobüsle Maslak'a gidilir. Her iki semtten de Beşiktaş-Taksim dolmuşuna binip Beşiktaş'ta inip ister yine dolmuşla ister yine otobüsle Maslak'a gidilir.

Acıbadem Kadıköy mü Üsküdar mı?

Acıbadem, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar ilçesine bağlı 33 mahalleden biridir. Güneyinde, Kadıköy ilçesine bağlı Acıbadem Mahallesi bulunur.

Acıbadem Maslak Hastanesi sahibi kimdir?

Acıbadem Hastanesi'nin sahibi olan Mehmet Ali Aydınlar'ın hayatına kısaca değindiğimiz zaman da; Anadolu'da genç yaşta ticarete atılmak vasıtasıyla başlayan ve başarılı girişimlerin yanı sıra TFF başkanlığı gibi spor dünyasında aktif görevlerle de süslenen son derece kaliteli bir kariyer görürüz. 1956 yılında Malatya' ...

İstanbul Şişli hangi semte yakın?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

Ayazağa Mah hangi ilçede?

Ayazağa İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı olan bir semt ve mahalledir. 2012'de alınınan belediyeler birliği kararnamesiyle Huzur ve Maslak mahalleleri ile birlikte Şişli'den ayrılarak Sarıyer'e bağlanmıştır.

Istanbul Sarıyer nerede?

Sarıyer, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçedir. Güneyden Beşiktaş ve Kâğıthane, batıdan Eyüpsultan ilçeleri ile doğudan İstanbul Boğazı ve kuzeyden Karadeniz ile çevrilidir. Sarıyer İlçesi toplam 38 mahalleden oluşmaktadır.

Maslak nasıl bir yer?

İstanbul iş hayatının en hareketli bölgelerinden biri olduğu gibi şehirdeki diğer iş bölgelerine de oldukça yakın olan Maslak, aynı zamanda komşu olduğu Fatih Ormanları ile İstanbul'un en yeşil semtlerinden biridir. ... Bunun dışında günün geri kalan kısmında Maslak sessiz bir semttir.

Ayazağı nereye bağlı?

Ayazağa
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeSarıyer
Nüfus (2014)
8 satır daha

Mashattan Sitesi kaç daire?

Toplamda 109 dönüm arazi üzerine kurulmuştur. Dünyanın en gelişmiş teknoloji sistemleri ile yapılandırılan 33 katlı daire, 30 işyeri ve 43 dönüm doğal yaşam alanından oluşmaktadır.

Mashattan kim yaptı?

Turanlı'nın şirketi Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak'ta lüks konutlu 'Mashattan' projesinin temelini atmaya hazırlanıyor. KARADENİZ insanının gurbetçiliği bir başkadır. İçinde geçim derdi kadar maceracılığı da barındırır.