Bozcaada online bilet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Bozcaada online bilet nasıl alınır?
  2. Geyikli Bozcaada feribot bileti ne kadar?
  3. Gökçeada Bozcaada arası feribot var mı?
  4. Gökçeada online bilet nasıl alınır?
  5. Geyikli Bozcaada feribot ne kadar sürüyor?
  6. Gökçeada Bozcaada arası nasıl gidilir?
  7. Gökçeada feribot bileti nasıl alınır?
  8. Eceabat Gökçeada feribot kaç saat?
  9. Geyikli Bozcaada feribotu kaç dakika?
  10. Gökçeada ve Bozcaada hangi antlaşma ile?

Bozcaada online bilet nasıl alınır?

Yolcularımızın dikkatine! 02.06.2021 Tarihi itibariyle Online Bilet uygulaması başlamıştır. https://online.gdu.com.tr/ adresimizden üyelik işleminizi gerçekleştirerek bilet alım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geyikli Bozcaada feribot bileti ne kadar?

GEYİKLİ - BOZCAADA
Midibüs(19-32 Kişi)290.00 TLGestcard Midibüs (19-32 kişi)
Gestcard Otobüs488.75 TL1-3,5 Ton Kamyonet
3,5 - 6 Ton Kamyonet185.00 TLGestcard Kamyonet (3.5-6 Ton)
Gestcard Kamyon280.50 TLTır (1-13.5 metre arası)
10 satır daha

Gökçeada Bozcaada arası feribot var mı?

Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor.

Gökçeada online bilet nasıl alınır?

Tek yapmanız gereken online.gdu.com.tr internet sitesine girerek üyelik oluşturmak. Üyelik oluşturduktan sonra birkaç adımda bilet alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik, Bozcada ve Gökçeada hattında biletini erken alan yolcularımız, erken ödeme avantajından yararlanıyor.

Geyikli Bozcaada feribot ne kadar sürüyor?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor.

Gökçeada Bozcaada arası nasıl gidilir?

Gökçeada'ya Çanakkale Merkez'den, Kabatebe'den ve Bozcaada'dan feribot seferleri mevcut. Eğer İstanbul istikametinden geliyorsanız; Gelibolu'yu geçtikten sonra Eceabat'a gelmeden Kabatepe Limanı'na gidip feribota ulaşabilirsiniz.

Gökçeada feribot bileti nasıl alınır?

Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında seyahat edecek yolcularımız, 12 Haziran 2021 tarihi ve sonrası için biletlerini online olarak alabilir, yola çıkmadan yerinizi ayırtabilirsiniz. Tek yapmanız gereken online.gdu.com.tr internet sitesine girerek üyelik oluşturmak.

Eceabat Gökçeada feribot kaç saat?

Araçla gelenler adaya sadece arabalı feribotlarla ulaşabilirler. Yolculuk 1 saat 15 dakika sürüyor. Gökçeada'ya düzenli olarak feribot seferleri ve deniz otobüsü seferleri düzenlenmektedir. Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden düzenlenen farklı seferlerle adaya deniz yolu ulaşımı sağlanmaktadır.

Geyikli Bozcaada feribotu kaç dakika?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.

Gökçeada ve Bozcaada hangi antlaşma ile?

Yunan adaları Limni ve Semadirek ile Türk adaları Gökçeada ve Bozcaada. Bu "Boğaz önü" adaları Boğazlarla birlikte, Boğazlar Rejimine ilişkin Lozan Antlaşması'nın 4. maddesiyle askerden arındırıldı.