Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bozcaada feribot ücreti ne kadar?
  2. Bozcaada feribot bileti nereden alınır?
  3. Bozcaada'da arabaya gerek var mı?
  4. Geyikli Bozcaada arası feribotla kaç saat?
  5. Bozcaada yasak var mı?
  6. Geyikli Bozcaada seferi kaç dakika?

Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

Bozcaada Feribotu Araçla Geçiş Ücretleri 2020 Bu durum hem yayalar hem araçlar için geçerlidir. Bozcaada feribot ücretleri 2019 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 2,5 TL, yolcu 11 TL, otomobil 110 TL, Gestcart indirimli yolcu 9 TL'dir.

Bozcaada feribot bileti nereden alınır?

https://online.gdu.com.tr/ adresimizden üyelik işleminizi gerçekleştirerek bilet alım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bozcaada'da arabaya gerek var mı?

Aracınızla feribottan adaya indikten sonra trafiğe açık 2 cadde seçeneğini kullanarak arabanızı belediyenin ücretsiz park yerlerinden birine koyabilir, sonra otelinize yürüyerek gidebilirsiniz. Sonrasında merkezde araç kullanmak yok, merkez dışındaki plajlara tabiki arabanızla gidebilirsiniz.

Geyikli Bozcaada arası feribotla kaç saat?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor.

Bozcaada yasak var mı?

Bozcaada'da tatilciler yasak yok.

Geyikli Bozcaada seferi kaç dakika?

Bozcaada'ya ulaşım Gestaş tarafından, feribot (arabalı vapur) ile sağlanıyor. Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.