Vodafone KaraKartal kaç TL?

İçindekiler:

  1. Vodafone KaraKartal kaç TL?
  2. Vodafone KaraKartal paketi nedir?
  3. Vodafone KaraKartal çekilişe nasıl katılırım?
  4. KaraKartallı nasıl olunur?
  5. Vodafone Destek Paketi nedir?
  6. Destek Paketi nedir?
  7. Vodafone 2 GB Destek Paketi nedir?
  8. Vodafone çekiliş ne zaman?
  9. Vodafone abone Super 2GB nasıl yapılır?
  10. Vodafone 1 GB destek paketi nasıl iptal edilir?
  11. Vodafone hediye 2 GB internet nasıl yapılır?
  12. Vodafone iPhone 12 Çekilişi Ne Zaman?
  13. Vodafone iPhone 11 veriyor mu?
  14. Abone Super 2GB nedir?
  15. Vodafone 2 GB kaç TL?
  16. Vodafone hediye internet nasil yapılır?
  17. Vodafone hediye 1 GB nasıl yapılır?
  18. Freezone güzelliği 4GB nedir?

Vodafone KaraKartal kaç TL?

Vodafone KaraKartal'a üye olmak için üç opsiyon vardır; 9,18TL Destek Paketi aylık 9,18TL, 13,26TL Destek Paketi aylık 13,26TL ve 1903 Destek Paketi 19.38TL. Bu üç opsiyon arasında program kapsamında kazanılacak faydalar/fırsatlar farklılık göstermektedir.

Vodafone KaraKartal paketi nedir?

Vodafone KaraKartal Topluluk Programı, Beşiktaş Spor Kulübü ile Vodafone tarafından ortak sunulan bir kampanyadır. ... Vodafone KaraKartal'a üye olmak için 3 opsiyon vardır; 1TL Destek Paketi aylık 1TL, 3 TL Destek Paketi aylık 3TL ve 5TL Destek Paketi aylık 5TL.

Vodafone KaraKartal çekilişe nasıl katılırım?

Çekilişlere nasıl katılabilirim? Çekilişlere katılabilmek için Vodafone KaraKartal paketlerinden birine üye olman ve hesabında üyelik için yeterli bakiye olması yeterlidir. Çekilişler için CEKILIS yazıp aralarında boşluk bırakarak AD SOYAD ADRES bilgini 1903'e göndermeyi unutma!

KaraKartallı nasıl olunur?

Vodafone KaraKartallı olmak oldukça kolay Beşiktaşlı! yazıp 1903'e mesaj at. yazıp 1903'e mesaj at. *GSM faydaları ay içerisinde gerçekleşecek olan ilk 4 Beşiktaş maçında maç başına 3TL paketi için 125 MB, 5 TL paketi için 250 MB olarak yüklenecektir.

Vodafone Destek Paketi nedir?

Kampanya kapsamında aboneye 9,18TL Destek Paketi için, sosyal medyada (Facebook, Instagram, Twitter) kullanılmak üzere aylık 1GB, Beşiktaş'ın Türkiye Ligi maçlarını kazanması durumunda paket internetine ek olarak sosyal medyada( Facebook, Instagram, Twitter) 1 gün süreyle geçerli 250 MB hediye internet yüklenecektir.

Destek Paketi nedir?

1903 KaraKartal Destek Paketi kapsamında aylık olarak 3 GB sosyal medya paketi kazanırsınız. Beşiktaş'ın kazanacağı maç başına 1 gün geçerli 750MB sosyal medya bedava internet paketi verilir. Bu özelliğe Galibiyet Primi adı verilmiştir.

Vodafone 2 GB Destek Paketi nedir?

Vodafone FreeZone'lulara 2 GB internet kazanma fırsatı! Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.

Vodafone çekiliş ne zaman?

tarihinde yapılacak çekiliş sonucunda 5 kişi Yeni BMW 118i First Edition Sportline 2020 model otomobil, 25 kişi Vespa Primavera 50cc 2020 model motosiklet, 100 kişi Apple iPhone 11 64GB Cep telefonu , 500 kişi Apple Airpods ve Şarj Kutusu kazanma şansı yakalayacak.

Vodafone abone Super 2GB nasıl yapılır?

Her hangi bir yaş kısıtlaması bulunmayan bu kampanyaya bütün faturasız hat sahipleri katılar. Ücretsiz olarak Abone Süper kampanyasına katılmak için telefonunuz mesaj kısmından ABONE SUPER2GB yazıp 3636 mesaj atmanız yeterli.

Vodafone 1 GB destek paketi nasıl iptal edilir?

Kampanyadan çıkmak için IPTAL BJK9 veya BJK'e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir. İptal talebini onaylıyorsa, EVET yazıp 1903'e göndermelidir. Aksi takdirde iptal talebi silinir ve üyelikten faydalanmaya devam eder.

Vodafone hediye 2 GB internet nasıl yapılır?

Ücretsiz olarak Abone Süper kampanyasına katılmak için telefonunuz mesaj kısmından ABONE SUPER2GB yazıp 3636 mesaj atmanız yeterli.

Vodafone iPhone 12 Çekilişi Ne Zaman?

Çekilişte 5 kişi 10.999,00 TL değerinde Apple iPhone 12 64 GB cep telefonu ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 13.04.2021 tarihinde, saat 11.00'da Yeni Markera Çekiliş Org.

Vodafone iPhone 11 veriyor mu?

Vodafone iPhone 11 Pro Çekilişi kampanyası aylık düzenlenmektedir. Vodafone teklif ver kampanyası en düşük teklifi verene bedava iPhone Pro veriyor. Kampanyaya katılmak için Vodafone müşterisi olmasanız da olur. ... Kazanan müşteriye iPhone 11 Pro hediye edilecektir, herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Abone Super 2GB nedir?

Vodafone abonleri ABONE SUPER 2GB yazıp 3636'ya gönderdiğinde 1 ay geçerli 2GB internet sahibi olurlar. Ancak 1 ay dolmadan yani paket yenilenmeden iptal edin ki TL'leriniz gitmesin. Paket sadece ilk ay ücretsiz. Not: Denenmiştir.

Vodafone 2 GB kaç TL?

Tarifeye giriş yapan aboneler, Yenilenen 2 GB kapsamında 25TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 7 SMS ve 2 GB sahibi olurlar.

Vodafone hediye internet nasil yapılır?

VODAFONE yanımda uygulamasına ilke defa giriş yapmak için öncelikle şifre almalısınız. Bu işlemi yapabilmek için 7000'e “ S ” yazarak kısa mesaj göndermenizin ardından cep telefonunuza gelen şifre ile yanımda uygulamasına giriş yapabilir, 1 GB hediye internete sahip olabilirsiniz.

Vodafone hediye 1 GB nasıl yapılır?

My Vodafone'dan 1 GB Hediye! My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır. Daha önce uygulamayı indirmiş abonelerimiz bu kampanyadan yararlanamazlar.

Freezone güzelliği 4GB nedir?

Vodafone Freezone güzellikleri ile kazanabileceğiniz bir çok hediye internet bulunuyor. ... Tüm Vodafone Freezone tarifelerinde size sunulan 4GB hediye internet Instagram, Twinter, Facebook, Youtube ve Spotify uygulamalarında geçerli olarak sunulur.