Strath damla ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Strath damla ne işe yarar?
  2. Strath Damla 30 ml uyku sinir damlası nasıl kullanılır?
  3. Strath nedir ne işe yarar?
  4. Strath karaciğer safra damlası nasıl kullanılır?
  5. Strath kaç damla?
  6. Bay Bay Night damla nedir?
  7. Strath şurup kaç yaşında?
  8. Strath hangi vitaminler var?
  9. Strath hangi vitamin?
  10. Bay Bay Night damla ne zaman kullanılır?
  11. Bay bay damla bağımlılık yapar mı?
  12. Strath şurup nasıl kullanilir?
  13. Ocean Imunol şurup ne için kullanılır?
  14. Strath 40 tablet ne için kullanılır?
  15. Strath tablet günde kaç kez kullanılır?
  16. Bay bay uyku damlası nasıl kullanılır?
  17. Bay Bay Night kaç yaşında?
  18. Baybay damla zararlı mı?
  19. Strath tablet nedir?
  20. Imunol şurup ne işe yarar?

Strath damla ne işe yarar?

Strath cold damla kekik (yaprak) ve çuha çiçeği (kök) ekstreleri içerir ve maya bileşenlerinden oluşur. Kekik ve çuha çiçeğinin geleneksel olarak öksürük yatıştırıcı ve ekspektoran özellikleri vardır. Strath cold damla, soğuk algınlığı ile birlikte yoğun, yapışkan balgamlı öksürük geliştiğinde kullanılabilir.

Strath Damla 30 ml uyku sinir damlası nasıl kullanılır?

Yetişkinler: günde en fazla beş kez 20-30 damla yarım bardak suya damlatılarak alınır. Sinir gerginliği nedeniyle uykuya dalmada problem olduğunda yatmaya gitmeden önce 30 damla alınır.

Strath nedir ne işe yarar?

- Strath Şurup, özel olarak üretilen bitkisel bir mayadan oluşur ve doğal bir maya aromasına sahiptir. - Antioksidan bir içeriğe sahiptir. Fiziksel ve zihinsel stres dönemlerinde yorgunluğun azaltılmasına ve vücudun zindelik kazanmasına destek olur. - Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur.

Strath karaciğer safra damlası nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Yetişkinler ve 12 yaş üstü çocuklar: Günde üç kezyemeklerden sonra 20 damla yarım bardak su içine damlatılarak alınır. Strath Karaciğer Safra Damlası, uygun fiyatıyla sitemizdensatın alabilirsiniz.

Strath kaç damla?

* Öksürüğün giderilmesine yardımcı olması için kulanılabilir. Strath Cold Damla Öksürük 30 Ml Kullanım Şekli: Yetişkinler iki saatte bir 20-30 damla az miktar su içine damlatılarak alınır. 6 yaş ve üzeri çocuklar için 10 damla her 2 saat aralıkla kullanılabilir. Kullanmadan önce doktorunuza danışabilirsiniz.

Bay Bay Night damla nedir?

Ürünün içeriğindeki doğal Melisa, Ihlamur ve Papatya bitki özleri sinerjik bileşimi yüksek etkinlik sağlayarak orta ve güçlü aktiviteleri ile sirkadiyen ritmin düzenlenmesine destek sağlar.

Strath şurup kaç yaşında?

3-6 yaş arası çocuklarda günde 2-3 kez 1-2 çay kaşığı. 6 yaş üstü çocuklarda günde 2-3 kez 1 tatlı kaşığı. Yetişkinlerde günde 2-3 kez 1-2 tatlı kaşığı.

Strath hangi vitaminler var?

Strath 40 tablet ürününün içeriğinde bitkisel maya ve kompleks bitkisel ekstreler bulunmaktadır. Saccharomyces cerevisiae mayası mantarlar grubunda yer alan tek hücreli canlılardır. Mayalar protein, B vitaminleri ve demir gibi besin öğeleri içermektedir.

Strath hangi vitamin?

Strath 100 Tablet, doğal magnezyum ile zenginleştirilmiş gıda takviyesidir. Sinir sisteminin normal işleyişine ve yorgunluğun azaltılmasına yardımcı olur.

Bay Bay Night damla ne zaman kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ Akşam uyku saatinden 40 dakika önce; 4-10 yaş 40 damla. 11 yaş ve üzeri 60 damla.

Bay bay damla bağımlılık yapar mı?

Cevap: Merhaba, BayBay Night damla Melisa, Mayıs Papatyası, Ihlamur ekstreleri içeren bitkisel bir üründür. Bağımlılık yapmaz.

Strath şurup nasıl kullanilir?

Takviye edici gıda. Katkı maddesi içermez. Kullanım Şekli: Günde 3 kez yemeklerden önce Sulandırmadan veya meyve suyu ile birlikte 1-2 kahve kaşığı.

Ocean Imunol şurup ne için kullanılır?

İmunol Sıvı Form, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Beta Glukan 1,3/1,6, ekinezya, propolis, C vitamini ve çinko içerikli İmunol Sıvı Form, bileşimindeki C vitamini ve çinko ile; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Strath 40 tablet ne için kullanılır?

- Strath 40 Tablet, özel olarak üretilen bitkisel bir mayadan oluşur ve doğal bir maya aromasına sahiptir. - Antioksidan bir içeriğe sahiptir. Fiziksel ve zihinsel stres dönemlerinde yorgunluğun azaltılmasına ve vücudun zindelik kazanmasına destek olur. - Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur.

Strath tablet günde kaç kez kullanılır?

Bitkisel içerik içeren takviye edici gıda. Kullanım Şekli: Tablet alabilen çocuklarda günde 2-3 kez 1 tablet. Yetişkinlerde günde 2-3 kez 2 tablet.

Bay bay uyku damlası nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli:
  1. Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız. Gece uykudan 40 dakika önce kullanılır.
  2. 4-10 yaş çocuklarda: günde 1 kez 40 damla.
  3. 11 yaş ve üstü çocuk ve yetişkinlerde: günde 1 kez 60 damla.

Bay Bay Night kaç yaşında?

4-10 yaş 40 damla. 11 yaş ve üzeri 60 damla. BayBay Damla, bir kaşığa damlatılarak direkt olarak ya da bir miktar suya karıştırılarak içilir.

Baybay damla zararlı mı?

Baybay forte damla uyku bozukluğu olan yetişkinler için kullanıma uygundur. Bitkisel içeriği ile herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Strath tablet nedir?

Strath 100 Tablet; bitkisel içerik içeren takviye edici gıdadır. Ürün Özellikleri: - Strath 100 Tablet, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olmak için geliştirilmiş, bitkisel içerikli takviye edici gıdadır.

Imunol şurup ne işe yarar?

İmunol Sıvı Form, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Beta Glukan 1,3/1,6, ekinezya, propolis, C vitamini ve çinko içerikli İmunol Sıvı Form, bileşimindeki C vitamini ve çinko ile; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.