TÜVTÜRK egzoz Muayene ne kadar sürüyor?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK egzoz Muayene ne kadar sürüyor?
  2. Egzoz muayene ücreti kaç para?
  3. Egzoz muayenesi kaç saat sürer?
  4. Ilk yardım çantası olmadan araç muayeneden geçer mi?
  5. Araba muayenesi gelmeden yapılır mı?
  6. Araç muayene kaç dakika önce?

TÜVTÜRK egzoz Muayene ne kadar sürüyor?

TÜVTÜRK internet sitesi veya çağrı merkezinden alınan randevu saati, muayenenin başlama saatini değil, araç sahibinin müşteri kabul işlemlerinin başlayacağı saati belirtiyor. Araç muayene işlemleri, kabul işlemlerini takiben, ortalama 1 saat sürüyor.

Egzoz muayene ücreti kaç para?

2021 yılı egzoz muayenesi ücreti 87 TL olarak belirlendi. TÜVTÜRK tarafından itibari ile emisyon test ücretinin 80 TL olduğu açıklanmıştı. 2021 yılında yapılacak olan %9,11'lik artış sonrası 87 TL'ye yükselecek.

Egzoz muayenesi kaç saat sürer?

Ölçüm yapılan cihazdan başarılı sonuç alınırsa aracınız için egzoz emisyon pulu verilmektedir. Egzoz emizyon gazı ölçümü yaklaşık olarak 15 ile 20 dakika arasında bitmektedir.

Ilk yardım çantası olmadan araç muayeneden geçer mi?

Yine yangın tüpü gibi aracınızın bagajında ilkyardım çantası olmasa dahi muayeneden geçebiliyorsunuz. Son düzenlemeler ile yangın tüpü ve ilkyardım çantası zorunluluktan çıkmış durumda. Ancak olası bir acil durum için mutlaka aracınızın bagajında bulundurmanızı öneriyoruz.

Araba muayenesi gelmeden yapılır mı?

Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç muayene işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanır ve ruhsatınıza işlenir.

Araç muayene kaç dakika önce?

Araç muayenesinden en az yarım saat önce TÜVTÜRK istasyonunda bulunmanız ise, önceden yapılması gereken işlemler için yeterlidir.