Yalova istanbul arabalı feribot kaç saat?

İçindekiler:

  1. Yalova istanbul arabalı feribot kaç saat?
  2. Yalova istanbul arası arabalı feribot kaç lira?
  3. Yenikapı Yalova arabalı vapur var mı?
  4. İDO arabalı vapur ne kadar?
  5. Yenikapı arabalı vapur kaç para?
  6. Yenikapı Yalova arabalı vapur ne kadar?

Yalova istanbul arabalı feribot kaç saat?

İDO'nun düzenlediği, Yalova - Yenikapı feribot seferi ile yolculuğunuz sadece 75 dakika sürer. Aynı mesafe karayolu ile 195 dakikada kat edilir. Yalova - Yenikapı seyahati, elde edilen bu iki saatlik büyük farka, ekonomik açıdan uygunluk, kalite ve konfor faktörleri de eklenince yolculuk daha da avantajlı hale gelir.

Yalova istanbul arası arabalı feribot kaç lira?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Yenikapı Yalova arabalı vapur var mı?

İstanbul'dan Yalova'ya veya Yalova'nın avantajlı konumundan yararlanarak Bursa, İzmit gibi yakın şehirlere yolculuk yapmak isteyenler için deniz yolu en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Yalova'ya deniz yoluyla ulaşım, İDO'nun Yenikapı Yalova seferleri ile sağlanabiliyor.

İDO arabalı vapur ne kadar?

Tam yolcu bileti 8 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 4.03 TL öğrenci ise 1.96 TL'dir. Sosyal ve indirimli2 İstanbul Kartı olan yolcular ise Sirkeci - Harem arabalı vapurunu 2.88 TL'ye kullanabilmektedirler.

Yenikapı arabalı vapur kaç para?

Yenikapı - Bursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Yenikapı Yalova arabalı vapur ne kadar?

Yenikapı - Yalova İDO Seferleri. Yenikapı - Yalova İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
23.09.2021FC36 TL
23.09.2021FC36 TL
24.09.2021FC36 TL
27 satır daha