Sirkeci Harem arabalı vapur ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sirkeci Harem arabalı vapur ücreti ne kadar?
  2. Izmir'de vapur var mı?
  3. Harem arabalı vapur kaç para?
  4. Izmir Yassıcaada seferleri ne zaman başlıyor?
  5. Üçkuyular Karşıyaka Vapur kaç dakika?
  6. Istanbul izmir feribot kaç saat sürer?
  7. Mudanyaya arabalı vapur var mı?

Sirkeci Harem arabalı vapur ücreti ne kadar?

Sirkeci Harem arabalı vapur fiyatları 2021 yılında şöyledir; Yolcu tam bilet 7,00 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3,60 TL, öğrenci 1.70 TL, indirimli yolcu ise 2,50 TL dir.

Izmir'de vapur var mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ve kurumumuz işletme sorumluluğunda 13 adet Hafif Yolcu Gemisi,2 Adet Yüksek Hızlı Hafif Yolcu Gemisi, 1 Adet Yolcu Gemisi ve 5 adet Arabalı Vapuru bulunmaktadır.

Harem arabalı vapur kaç para?

İDO Sirkeci Harem Arabalı Vapur Araç Geçiş Ücretleri - 2021 2021 Sirkeci Harem arabalı vapur fiyatları şu şekildedir. Motorsiklet 9 TL, otomobil 21 TL, arazi aracı 21 TL, minibüs ve küçük otobüs 28 TL, otobüs 55 TL ve N1 sınıfı araçlar 46TL'dir.

Izmir Yassıcaada seferleri ne zaman başlıyor?

Yassıcaada vapuru Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri önce saat 08.30'da Karşıyaka İskelesi'nden, daha sonra saat 09.00'da Konak İskelesi'nden hareket edecek. Cumartesi ve Pazar günleri ise talebe göre ikinci vapur da sefere alınabilecek.

Üçkuyular Karşıyaka Vapur kaç dakika?

BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) (Üçkuyular > Bostanlı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Istanbul izmir feribot kaç saat sürer?

Feribotla İstanbul'dan İzmir'e 16 saatlik mavi yolculuk.

Mudanyaya arabalı vapur var mı?

Pazar günleri hariç her sabah saat 07:30 ve akşam 17:30'da Yenikapı'dan hareket eder Mudanya feribotu. ... Mudanya feribot seferi yaklaşık 1 buçuk saat sürmektedir. Mudanya feribotu araç ve yolcu taşımaktadır.