Convulex ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Convulex ne işe yarar?
  2. Convulex CR 300 mg tablet ne için kullanılır?
  3. Depakin şurup 1 mL kaç mg?
  4. Convulex 500 mg ne işe yarar?
  5. Keppra nasıl bir ilaç?
  6. Keppra 500 nasil kullanilir?
  7. Duphalac şurup bir ölçek kaç ml?
  8. Depakin hangi hastalık için kullanılır?
  9. Depakin 500 ne işe yarar?
  10. Epilepsi tedavisinde hangi ilaçlar kullanılır?
  11. Keppra ilacı ne işe yarar?
  12. Keppra antiepileptik mi?
  13. KEPPRA 500 günde kaç kere kullanılır?
  14. KEPPRA antiepileptik mi?
  15. Duphalac kimler kullanamaz?
  16. 1 ölçek kaç ml dir?
  17. DEPAKİN zararları nelerdir?

Convulex ne işe yarar?

CONVULEX, renksiz veya hafif sarı renkli bir şuruptur. CONVULEX ambalajında ml'lik şurup şişesi ve 1 adet doz şırıngası bulunur. CONVULEX'in, içindeki etkili madde sodyum valproat'tır ve bu ilaç çeşitli epilepsi (sara) türlerinin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Convulex CR 300 mg tablet ne için kullanılır?

CONVULEX CR, ambalajında, beyaz, oval şekilli, bir tarafı çift çentikli, diğer tarafı “CC3” yazılı 50 adet uzatılmış etkili tablet bulunur. CONVULEX CR, epilepsi (sara) hastalığının tedavisinde kullanılır. Birçok epilepsi türünün tedavisinde etkilidir.

Depakin şurup 1 mL kaç mg?

DEPAKİN 57,64 mg/mL Şurup Ağızdan alınır.

Convulex 500 mg ne işe yarar?

CONVULEX CR, ambalajında, beyaz, oval şekilli, bir tarafı çift çentikli, diğer tarafı “CC5” yazılı 50 adet uzatılmış etkili tablet bulunur. CONVULEX CR, epilepsi (sara) hastalığının tedavisinde kullanılır. Birçok epilepsi türünün tedavisinde etkilidir.

Keppra nasıl bir ilaç?

Her kut veya 200 tablet bulunur. ZENİCETAM, epilepsi (sara) nöbetlerinin tedavisinde kullanılan antiepileptik (sara nöbetlerini önleyici) bir ilaçtır.

Keppra 500 nasil kullanilir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz veya hemşireniz size KEPPRA' yı intravenöz infüzyon olarak uygulayacaktır. KEPPRA günde 2 kez, sabah ve akşam birer kez, yaklaşık her gün aynı zamanda olacak şekilde uygulanmalıdır. Damar içi uygulama, oral uygulamaya bir seçenektir.

Duphalac şurup bir ölçek kaç ml?

Kontrolör eczacı tarafından 1 aylık doz hesaplandığında 1 kutu Duphalac şurup yeterli olacağından 2 kutu ilaç bedeli ödenmemiştir. Ancak ilacın 1 ölçeği 30 ml olup Medula Sisteminde tek doz miktarı 30 ml olarak tanımlanmıştır.

Depakin hangi hastalık için kullanılır?

renksiz çözelti elde edilir. Çözeltinin 1 ml'sinde 100 mg sodyum valproat etkin maddesi bulunur. DEPAKİN, antiepileptikler (epilepsi tedavisinde kullanılan ilaçlar) adı verilen bir ilaç grubuna dahildir. DEPAKİN, epilepsi (sara) adı verilen bir merkezi sinir sistemi hastalığının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Depakin 500 ne işe yarar?

DEPAKİN, epilepsi (sara) adı verilen bir merkezi sinir sistemi hastalığının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Birçok epilepsi türünün tedavisinde etkilidir.

Epilepsi tedavisinde hangi ilaçlar kullanılır?

Epilepsi ilaçları
  • Valproik asit.
  • Karbamazepin.
  • Levatirasetam.
  • Okskarbamazepin.
  • Lamotrijin.
  • Topiramat.
  • Fenitoin.
  • Fenobarbital.
Daha fazla öğe...

Keppra ilacı ne işe yarar?

İdiyopatik jeneralize epilepsili 12 yaş ve üzerindeki çocuklarda ve erişkinlerde primer jeneralize tonik-klonik nöbetlerde ilave tedavi olarak, 16 yaş ve üzeri hastalarda, sekonder jeneralize olan ya da olmayan parsiyel başlangıçlı nöbetlerin tedavisinde monoterapi olarak kullanılır.

Keppra antiepileptik mi?

Her kut veya 200 tablet bulunur. ZENİCETAM, epilepsi (sara) nöbetlerinin tedavisinde kullanılan antiepileptik (sara nöbetlerini önleyici) bir ilaçtır.

KEPPRA 500 günde kaç kere kullanılır?

Yetişkinler (≥18 yaş) ve 50 kg ve üstündeki ergenlerde (12-17 yaş) kullanım: • Genel doz: günde 1000 mg -3000 mg arasıdır. KEPPRA, günde 2 kez, sabah ve akşam birer kez, yaklaşık her gün aynı zamanda olacak şekilde uygulanmalıdır.

KEPPRA antiepileptik mi?

Her kut veya 200 tablet bulunur. ZENİCETAM, epilepsi (sara) nöbetlerinin tedavisinde kullanılan antiepileptik (sara nöbetlerini önleyici) bir ilaçtır.

Duphalac kimler kullanamaz?

Bu ürün laktoz, galaktoz ve küçük miktarlarda fruktoz içerir. Bu nedenle, galaktoz veya fruktoz intoleransı, Lapp laktaz eksikliği veya glukoz-galaktoz malabsorbsiyonu gibi seyrek görülen kalıtsal rahatsızlığı olan hastalarda kullanılmamalıdır.

1 ölçek kaç ml dir?

ilaçpedia.com sitesinden Eczacı Nurgül Koramaz, “Örneğin doktorunuzun bir ölçek alınmasını istediği miktar 5 ml'dir. Bu miktar standart ölçülerde bir tatlı kaşığına denktir. Aynı şekilde standart ölçülerde bir çay kaşığı da 2,5 ml olup yarım ölçek anlamına gelir.” dedi ve önemli bilgiler verdi.

DEPAKİN zararları nelerdir?

çocuğunuzda tekrarlayan kusmalar, aşırı yorgunluk, karın ağrısı, baş dönmesi, halsizlik, iştah kaybı, üst karın ağrısı, bulantı, deride ve göz aklarında sararma, bacaklarda şişme, genel keyifsizlik ve epilepsi durumunuzda kötüleşme meydana gelirse hemen doktorunuza söyleyiniz.