Trendyol kampanya nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Trendyol kampanya nasil yapilir?
  2. Trendyol da ikinci ürün 1 TL mi?
  3. Trendyol 50 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?
  4. Trendyol 2 el satıyor mu?
  5. Trendyol da link oluşturma nasıl yapılır?
  6. Trendyol koleksiyon oluşturma nasıl yapılır?
  7. Trendyol indirim kuponu nasıl kullanabilirim?
  8. Trendyol indirim kodu nasıl alınıyor?
  9. Dolap uygulaması kimin?
  10. Trendyol un sahibi kim?
  11. Trendyol linki verenler ne kadar kazanıyor?
  12. Trendyol da ürünlerimi nasıl satarım?
  13. Koleksiyonlar nerede?
  14. Nasıl koleksiyon oluşturulur?

Trendyol kampanya nasil yapilir?

Kampanyaya nasıl katılabilirim? Trendyol uygulaması üzerinden takip ettiğin Satıcı Mağazasını arkadaşlarınla paylaş! Paylaştığın linkten gelip o satıcı mağazasından arkadaşların tarafından satın alınan her ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan! Kampanya boyunca minumum 5 TL maksimum 50 TL kazanabilirsin!

Trendyol da ikinci ürün 1 TL mi?

Trendyol'dan Dev Kampanya. İkinci Ürün Sadece 1 TL! Kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim, elektronik, mobilya, takı ve aksesuarlar, kişisel bakım ürünleri, kozmetik ürünleri ve çok daha fazlası... Aradığınız her ihtiyaca uygun ürünü en uygun fiyatla bulabileceğiniz Trendyol, yepyeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor.

Trendyol 50 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Trendyol 50 TL indirim kuponu nasıl kullanılır bilgisi sizin daha verimli alışveriş yapmanızı sağlar. İndirimi kabul eden bir mağazaya giriş yaptıktan sonra istediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz ve “sipariş özeti” bölümünde bulunan “indirim kuponu/kodu” alanına yazmanız yeterlidir.

Trendyol 2 el satıyor mu?

Trendyol'a ait ikinci el veya yeni etiketli ürünleri ModaCruz aracılığı ile satın almanız veya satmanız mümkündür. ... Trendyol.com markasına ait ürünleri yeni etiketli indirimli veya ikinci el olarak almak için ModaCruz web sitesini takip etmenizi öneririz.

Trendyol da link oluşturma nasıl yapılır?

Link oluşturmak için öncelikle favorilerim bölümüne gidin ardından üst kısımda bulunan koleksiyonlar bölümünü tıklayın. Bu bölümde koleksiyon oluşturmak için önce koleksiyonunuza isim verebilir ardından da seçtiğiniz ürünleri listeye ekleyebilirsiniz.

Trendyol koleksiyon oluşturma nasıl yapılır?

Bu hesabı oluşturmak için bir mail adresi ve bir telefon numarası yeterli olmaktadır. ⦁ Trendyol hesabı oluşturduktan sonra, ''Koleksiyonum'' sekmesine tıklayarak, istediğiniz markanın istediğiniz ürününü seçerek, kendi zevkinize uygun bir koleksiyon oluşturmanız gerekmektedir.

Trendyol indirim kuponu nasıl kullanabilirim?

Sipariş özetinin hemen altında İndirim kodu/kuponu butonuna tıklayıp seçenekler arasından kuponunuzu seçin ya da kodunuzu yazdıktan sonra sayfanın altındaki “İndirimi Uygula” butonuna tıklayın.

Trendyol indirim kodu nasıl alınıyor?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

Dolap uygulaması kimin?

Nisan 2016'da Cenk Çivici, Yiğit Darçın ve Hande İzmirlioğlu tarafından kurulan Dolap, Earlybird destekli bir girişim ve ilk mobil uygulamasını Temmuz ayında yayınlamıştı.

Trendyol un sahibi kim?

Kendi tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra 45 bin KOBİ iş ortağıyla açık pazara dönüşen Trendyol'un yüzde 86.5'i Çinli alışveriş platformu Alibaba'ya ait. Şirketin kalan yüzde 6.96'sı Demet Mutlu'ya, yüzde 5.55'i Evren Üçok'a, yüzde 0.78'i Begüm Tekin'e, yüzde 0.21'i Zeki Güçlü Kaya'ya ait olduğu biliniyor.

Trendyol linki verenler ne kadar kazanıyor?

Yönlendirdiğiniz bağlantıyla satış yapıyorsanız, satış başına % 10-20 komisyon alacaksınız. Linklerinizle 10.000 TL satarsanız yaklaşık 2.000 TL gelir elde edersiniz. Sosyal medya hesapları güçlü olan kişiler trendyol bağlantısını paylaşarak satış yapabiliyor ve iyi gelir elde edebiliyor.

Trendyol da ürünlerimi nasıl satarım?

Trendyol mağazanız açıldıktan mağazanızın firma adresi, iade adresi, ödeme alacağınız hesap ve çalışacağınız kargo firmasını düzenlemeniz gerekmektedir. Bu düzenlemeleri yaptıktan sonra Trendyol'da satacağınız ürünleri, ürün listenize ekleyerek Trendyol'da satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Koleksiyonlar nerede?

Bir koleksiyonu görmek için koleksiyon adının bulunduğu karoya dokunun. Takip etmek istediğiniz koleksiyonun üzerindeki Takip et seçeneğine dokunun. Takip ettiğiniz bir koleksiyonda paylaşılan yayınları ana sayfa akışınızda görebilirsiniz.

Nasıl koleksiyon oluşturulur?

Koleksiyon oluşturma
  1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
  2. Alt kısımda Koleksiyonlar Yeni'ye. dokunun.
  3. Koleksiyona ad verin.
  4. Oluştur. Eklemek için arayın'a dokunun.