Anadolu Jet bilet nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Anadolu Jet bilet nasıl iptal edilir?
  2. Uçak bileti ne zamana kadar iptal edilebilir?
  3. Anadolu Jet bilet iptal edilebilir mi?
  4. THY bilet iptali olur mu?
  5. Anadolu Jet bilet iptali kaç saat?
  6. Uçak bileti iptali para iadesi kaç günde gelir?

Anadolu Jet bilet nasıl iptal edilir?

Biletinizde değişiklik yapılabilmesi ya da uçuşunuzun iptal edilmesi için 08 numaralı telefondan çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Rezervasyonunuzdaki değişiklik ve iptaller geçerli ücret kurallarınız çerçevesinde yapılabilmektedir.

Uçak bileti ne zamana kadar iptal edilebilir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Anadolu Jet bilet iptal edilebilir mi?

AnadoluJet Standat Sınıfında Bilet Değişikliği ve İptali Uçuşa 12-2 saat kala yapılacak değişikliklerde 100 TL ceza tutarı bulunmaktadır. İşlem ücreti yine 15 TL'dir. ... İptal iade şartları ise; yolcu uçuşuna 12 saat kala biletini iptal ettirmek ister ise bu işlemi yapmasına izin verilmez.

THY bilet iptali olur mu?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

Anadolu Jet bilet iptali kaç saat?

AnadoluJet EkstraJet Sınıfında Bilet Değişikliği ve İptali 0-2 saat kala uçuşunuzda iptal iade işlemi gerçekleştirmenize izin verilmemektedir. 12 saatten fazla süre kaldığında biletinizde iptal yapmak isteminiz durumunda sizden 100 TL tutar istenmektedir.

Uçak bileti iptali para iadesi kaç günde gelir?

Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz. Para iadesi gereken işlemler kredi kartınızın bulunduğu bankaya göre 3 (üç) iş günü ile 5(beş) iş günü arasında değişiklik gösterebilir.