TCL Plex kimin?

İçindekiler:

  1. TCL Plex kimin?
  2. TCL Plex kac fps?
  3. TCL 10 Plus kim üretiyor?
  4. TCL marka telefon kimin?
  5. TCL hangi ülkenin telefonu?
  6. TCL 10 Pro hangi ülkenin?
  7. TCL 20 SE kimin?
  8. TCL 20 SE nerenin malı?
  9. TCL 10 SE kim üretiyor?

TCL Plex kimin?

Çin merkezli ekran teknolojileri şirketi TCL Communication, kendi adını taşıyan ilk akıllı telefonu TCL Plex ile Türkiye akıllı telefon pazarına girdi. İşte, TCL Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam'ın "5.7 inçten 75 inçe kadar panel üretebilen tek Çinli firmayız” diyerek tanıttığı 3 arka kameralı TCL Plex...

TCL Plex kac fps?

Ayrıca 720p - 960 FPS süper ağır çekim ve 1080p - 120 FPS hızlandırılmış çekim desteği gibi özellikler, kamera yazılımının kullanıcılara sunduğu ilgi çekici detaylar arasında yer alıyor. 24 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ise arka plan bulanıklaştırma (bokeh) ve 78.2 derece geniş açı selfie modu ile öne çıkıyor.

TCL 10 Plus kim üretiyor?

Hong Kong merkezli tüketici elektroniği şirketi TCL Communication'ın akıllı telefon markası TCL Mobile, TCL 10 Serisi'nin yeni üyeleri TCL 10 Plus'ı ve TCL 10 SE'yi duyurdu.

TCL marka telefon kimin?

TCL Türkiye'de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TCL hangi ülkenin telefonu?

TCL, Arçelik ile işbirliği yaptı. TCL Türkiye'de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TCL 10 Pro hangi ülkenin?

Çinli telefon üreticilerinden TCL 10L modelini ülkemizde satışa sundu.

TCL 20 SE kimin?

TCL 20 SE Kamera Yetenekleri
TCL 20 SE Teknik Özellikleri
ÜreticiTCL
İşletim SistemiAndroid 11
İşlemciQualcomm Snapdragon 460
Çekirdek (CPU)8
29 satır daha•Hicri 16 Muhar. 1443

TCL 20 SE nerenin malı?

TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN İLK TCL TELEFONU 'de Türkiye Cumhuriyeti Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank'ın da ziyaret ettiği üretim tesisinde 'Made in Türkiye' etiketiyle üretilen TCL 20 SE, Qualcomm'un 11 mm'lik Snapdragon 460 işlemcisinden ve 4 GB RAM'den gücünü alıyor.

TCL 10 SE kim üretiyor?

Hong Kong merkezli tüketici elektroniği şirketi TCL Communication'ın akıllı telefon markası TCL Mobile, TCL 10 Serisi'nin yeni üyeleri TCL 10 Plus'ı ve TCL 10 SE'yi duyurdu.