Araç muayene randevu almak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Araç muayene randevu almak ücretli mi?
  2. Araç muayene randevu alma nasıl alınır?
  3. Araç muayene randevusu nasıl değiştirilir?
  4. 2020 TÜVTÜRK muayene ücreti ne kadar?
  5. Araç muayene randevusu nasıl iptal edilir?
  6. Araç muayene randevu bedeli nedir?
  7. Randevu ücreti var mı?

Araç muayene randevu almak ücretli mi?

Araç muayene hizmeti randevuları, 'www.tuvturk.com.tr' internet sitemizden, ' 88 88' numaralı çağrı merkezimizden ve e-devlet üzerinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak verilmektedir" denildi.

Araç muayene randevu alma nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Araç muayene randevusu nasıl değiştirilir?

RANDEVU DEĞİŞİKLİĞİ / İPTAL ETME Randevunuzu güncellemek veya iptal etmek için Soyadınızı girerek güncelleme ve iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Randevu bilgilerinize, randevu tarihinize kadar erişmeniz ve bilgiler üzerinde değişiklik yapmanız mümkündür.

2020 TÜVTÜRK muayene ücreti ne kadar?

Traktör (römorklu, römorksuz), motosiklet ve motorlu bisiklet: 190,54 TL (2020 yılı fiyatı: 174,64 TL) , Otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork: 373,37 TL (2020 yılı fiyatı: 342,20 TL), Otobüs, kamyon, çekici ve tanker: 504,69 TL (2020 yılı fiyatı: 462,56 TL).

Araç muayene randevusu nasıl iptal edilir?

TÜVTÜRK internet sitesinden randevu almış kişiler https://www.tuvturk.com.tr/ bu linke girerek gerekli bilgileri girip çıkan ekrandaki iptal et butonundan muayene randevularını iptal edebilirler. TÜVTÜRK muayene randevusunu iptal etmeden randevuya gidilmemesi tehlikelidir.

Araç muayene randevu bedeli nedir?

Buradan sağlanan randevu ücretleri telefon faturalarına yansıyor. Aracı internet siteleri ya da telefonlarla alınan randevular için araç sahipleri 13 ile 20 lira arası ücret ödemek zorunda kaylıyor.

Randevu ücreti var mı?

HASTANE RANDEVU TELEFONU ALO 182 MHRS RANDEVU HATTI ÜCRETLİ : ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182' yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir.