Mor rengine hangi renk yakışır?

İçindekiler:

  1. Mor rengine hangi renk yakışır?
  2. Mor renk hangi renkle kombin olur?
  3. Mor rengin ustune hangi renk sal gider?
  4. Tek renk far nasıl uygulanır?
  5. Siyah far nasıl yapılır?
  6. 3 lü far nasıl sürülür?
  7. Çukur Göze far nasıl sürülür?
  8. Göz yapısı nasıl belirlenir?

Mor rengine hangi renk yakışır?

Mor rengi kullanmak zor olduğu için biraz dikkatli olmak ve kombinde mor rengin hem kontrast hem de uyumlu renklerine yer vermek önemlidir. Mor renk ile en çok yakışan renk grubu sarı tonlarıdır. Bunun yanı sıra bej, beyaz, siyah, yeşil ve bazı kırmızı tonları da mor renk ile uyumludur.

Mor renk hangi renkle kombin olur?

Mor rengin uyumlu olduğu renkler; Turuncu, Pembe, Koyu Mor, Zeytin Yeşili, Gri, Sarı, Beyaz. Mor renk; Turuncu, Pembe, Koyu Mor, Zeytin Yeşili, Gri, Sarı ve Beyaz renkle uyumludur.

Mor rengin ustune hangi renk sal gider?

Mor abiye elbise üzerine şal olarak en çok tercih renk altın renk tonları, siyah ve pudradır. Mor elbise ile asla önermeyeceğimiz şal rengi ise kırmızıdır.

Tek renk far nasıl uygulanır?

Tek renk far nasıl sürülür?

  1. Yapman gereken tek şey bir orta veya sütlü kahve tonlarındaki farını göz kapağının tamamına sürüp güzelce dağıtmak.
  2. Eğer açık bir ton kullandıysan farını ince bir çizgi halinde alt kirpik diplerine de uygulayabilirsin.

Siyah far nasıl yapılır?

Siyah farı kalın sürmek veya göz kapağına olduğu gibi bulamak gözlerin çukur ve karanlık görünmesine neden olur. O yüzden özellikle gündüz kullanılacak olan siyah farın hem göz altına, hem göz üstüne ince bir çizgi halinde kirpik kenarlarına sürülmesi tavsiye edilir.

3 lü far nasıl sürülür?

Göz kapağınızın üstüne açık rengi farınızı far fırçanız ile sürün ve göz pınarınıza kadar eşit şekilde iyice dağıtın. Daha sonra orta tondaki farınızı göz kapağınızın yukarısına kaş altıyla birleştiği kıvrıma fırçanız ile uygulayın. Böylelikle bakışlarınızı derinleştirmiş ve göz şeklinizi belirginleştirebilirsiniz.

Çukur Göze far nasıl sürülür?

-Kaş altlarına orta koyulukta bir far ve göz kapağı üstüne açık, pastel tonlarda astar far sürün. Kirpik üstleri aydınlık olacak şekilde göz kapağı ile kaş arasına çok koyu olmayan bir farla gölge yapın.

Göz yapısı nasıl belirlenir?

Göz şekilleri nasıl belirlenir? 1- Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür. 2- Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür. 3- Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür.