Eskihisar Topçular Feribot ne kadar sürüyor?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Topçular Feribot ne kadar sürüyor?
  2. Feribot fiyatı ne kadar?
  3. Eskihisar Topçular feribot yasak mı?
  4. Harem feribotu kaç lira?
  5. Eskihisar Yalova Feribot ne kadar?
  6. Eskihisar Topçular feribot ücreti kredi kartı geçiyor mu?
  7. Eskihisar Topçular arabalı vapur kaç para?
  8. Negmar feribot nereye gidiyor?
  9. Topçular Feribotu nereye gidiyor?

Eskihisar Topçular Feribot ne kadar sürüyor?

15-20 dakikada bir gerçekleştirilen İDO Eskihisar Topçular vapur seferleri ile yolculuk ortalama 35 dakika sürmektedir.

Feribot fiyatı ne kadar?

Eskihisar-Topçular/Topçular-Eskihasar arasındaki Arabalı Vapur Fiyat Tarifesi 2021 yönlere göre değişiyor. İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3.50 TL öğrenci ise 2.50 TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

Eskihisar Topçular feribot yasak mı?

Yeni düzenlemede şehirler arası seyahat, toplu taşıma ile yapılması durumunda kısıtlamadan muaf tutuluyor. İDO, biletli hatlarında sadece hafta sonu sefer gerçekleştirmeyecek. Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem seferlerine kesintisiz devam edecek.

Harem feribotu kaç lira?

İDO Sirkeci Harem Arabalı Vapur Araç Geçiş Ücretleri - 2021 Motorsiklet 9 TL, otomobil 21 TL, arazi aracı 21 TL, minibüs ve küçük otobüs 28 TL, otobüs 55 TL ve N1 sınıfı araçlar 46TL'dir. Bisikletli yolcular için sirkeci harem arabalı vapurla karşıya geçiş ücreti 4,03 TL'dir.

Eskihisar Yalova Feribot ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Eskihisar Topçular feribot ücreti kredi kartı geçiyor mu?

Araç ile geçişlerde ise nakit, kredi kartı, HGS ve kurumsal anlaşmalar kapsamında geçiş mümkündür.

Eskihisar Topçular arabalı vapur kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Negmar feribot nereye gidiyor?

Gebze, Eskihisar ve Yalova, Tavşanlı iskelelerimiz arasında 7/24 çalışma prensibi ve son teknoloji donatılmış feribotlarımızla hizmet vermekteyiz. Gidiş-Dönüş bileti alınması durumunda araç sınıflarına göre farklı oranlarda indirimler uygulanmaktadır.

Topçular Feribotu nereye gidiyor?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.