Tişört sütyen nedir?

İçindekiler:

  1. Tişört sütyen nedir?
  2. Lift up sütyen ne demek?
  3. Balcony sütyen nedir?
  4. Yarım cup sütyen nedir?
  5. Balenli demek ne demek?
  6. Yazın nasıl sütyen giyilir?
  7. Sihirli sütyen nedir?
  8. Lol up strappy ne demek?
  9. Gece sütyeni nedir?
  10. Kulaksız sütyen nedir?
  11. Soft Cup ne demek?
  12. Balenli Balensiz sütyen ne demek?
  13. Balenli sutyen ne ise yarar?
  14. Yazın sütyen yerine ne kullanılabilir?
  15. Destekli desteksiz sütyen nedir?
  16. Strappy sütyen ne demek?
  17. Uyku sütyeni ne ise yarar?
  18. Gece uyurken sütyen Cikarilmali mi?

Tişört sütyen nedir?

Tişört sütyenleri, isminden de anlaşılabildiği gibi yaz aylarında giyilen ince tişörtlerin ve gömleklerin altına giyilir. Böylece herhangi bir sütyen izi meydana gelmez. Birbirinden farklı model ve renk seçenekleri ile vücuda tamamen oturan ve oldukça sıkı tutan bu sütyenler, elbiselerle de kullanılmaktadır.

Lift up sütyen ne demek?

Lift up sütyende yer alan jeller, vücut ısısıyla aktive oluyor ve göğüsün, vücudun tam şeklini alıyor. Sütyeni çıkardığınızda da eski haline dönüyor. Böylece yapısı değişmeden, her giydiğinizde üzerinize kusursuz oturan konforlu bir push up etkisi de görmüş oluyorsunuz.

Balcony sütyen nedir?

Sonuç: Balkonet sütyenler, göğüslerin üst yarısını açıkta bırakan ve dış omuzlara doğru konumlandırılmış geniş aralıklı askılara sahip sütyenlerdir.

Yarım cup sütyen nedir?

Göğsün yaklaşık yarısını kaplayan ve göğüs altından kaldırma etkisi göstererek göğüsleri daha dik ve derli toplu tutan yarım cup sütyen modelleri birçok farklı boyutta göğüs için ideal bir modeldir.

Balenli demek ne demek?

Sütyenlerin göğüs altını çevreleyerek daha dik ve toplu görünmesini sağlayan, kumaş içine yerleştirilerek vücuda zarar vermesi engellenen, yarım daire şeklindeki demir yada plastik çubuklara balen adı verilmektedir.

Yazın nasıl sütyen giyilir?

Sutyen bantları yukarı doğru çıkmamalıdır. Ayrıca göğüs kafenizi sıkmayacak ve göğüslerinizin içinde rahat edeceği sutyen seçimi doğrudur. Göğüsler sıkışıp dışarı taşmamalıdır. Eğer tişört giyecekseniz, hafif kumaştan yapılmış, kendini tişört altında belli etmeyen sutyenleri tercih etmelisiniz.

Sihirli sütyen nedir?

Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir. ... Sihirli sütyen adı da verilen bu sütyenlerle mesela 75 beden göğüslere sahip bir kadın kolaylıkla 85 beden görünümüne kavuşabilir.

Lol up strappy ne demek?

Dayanıklı kumaşı ile aradığın kaliteyi sunan Lol Up Strappy Sütyen, esnek yapısı sayesinde ise rahatlık ve hareket özgürlüğü vadeder. Push-up özelliği olan Lol Up Strappy Sütyen, göğüslerinin daha dolgun ve iyi görünmesine yardım ederken ayarlanabilir askıları ile ölçülerine uygun olarak kullanım kolaylığı sağlar.

Gece sütyeni nedir?

İşte kadınları ikiye bölen gece sütyeni meselesini masaya yatıran Avrupa'nın lüks iç giyim markalarından biri gece sütyeni üretti. Uyurken giyebileceğiniz kadar rahat ve sağlığımız için de risksiz. Uyku sütyeni adıyla satılan üren normal sütyenlerden çok daha hafif malzemelerden yapıldı.

Kulaksız sütyen nedir?

Kulaklı boş kap tek sütyen günlük kullanım için mükemmel bir üründür. Sütyende bulunan balen göğüsü desteklerken daha dik ve daha güzel görünmesini sağlar. Yumuşak askılarıyla size rahat bir kullanım konforu sunar.

Soft Cup ne demek?

Soft cup sütyenler, rahat olmaları nedeniyle tercih eden modellerden biri. Dikiş izi ve tel desteği olmayan bu sütyenler rahat olmaları sebebiyle çoğunlukla uyku sırasında tercih ediliyor. Tişört sütyeni, en sık giyilen modellerden biridir.

Balenli Balensiz sütyen ne demek?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.

Balenli sutyen ne ise yarar?

Balenli sütyen dediğimiz aslında sütyenin alt tarafına dikilerek tutturulmuş olan ve nispeten sert sayılan bir teldir. Balenli sütyenlerin en büyük avantajı göğüsü toparlayıp desteklemesidir. Bu yüzden özellikle büyük göğüslüyseniz balenli sütyenle daha rahat edebilirsiniz. Büyük göğüs sırt ağrısına neden olur.

Yazın sütyen yerine ne kullanılabilir?

Geçmiş dönemlerde braletler yalnızca atletik tarzda ve sporculara özel olarak üretiliyordu ancak şimdilerde bu rahat iç çamaşırları çok şık tasarımlarla kadınların karşısına çıkmaya başladı. Sütyenin çok daha pratik ve şık bir versiyonu olan braletleri yumuşak bir iç çamaşırı olarak da düşünebilirsiniz.

Destekli desteksiz sütyen nedir?

Destekli ve desteksiz sütyenler arasında en büyük fark, sütyen dizaynı olarak ifade edilmektedir. Desteksiz sütyenler, hiçbir özelliğe sahip olmayan ve boş cup olarak nitelendirilen sütyen çeşididir. Destekli sütyenlerde ise cup kısmında özel süngerler kullanılmakta ve alt kısmında bir kabarıklık oluşturulmaktadır.

Strappy sütyen ne demek?

Crash Strappy Sütyen, geometrik motifli danteli, göğüslerine daha estetik bir form kazandıran alt ve yan dolgu destekleriyle mükemmel bir görünüm vadeder. Göğüs ortasından V şeklinde uzanan ince şeritleri ve göğüslerin üstüne taşan su taşı detayları dekoltene çarpıcı bir hava katar.

Uyku sütyeni ne ise yarar?

Uyku sütyenleri vücudunuzu saran ikinci bir deri vazifesi görür ve varlığını hissetmezsiniz. Sırt kısmı genellikle kapalı ve askıları geniş olarak tasarlanan uyku sütyenleri, memeyi komple sararak pürüzsüz, sağlıklı ve mükemmel bir şekillenmeye de yol açmaktadır.

Gece uyurken sütyen Cikarilmali mi?

Gece sutyen giymek cildin kırışmasını engelleyebilir. Büyük göğüsler uyurken yanlara doğru sarkabilir. Bu cildinizin çekilmesine ve kırışmasına katkıda bulunabilir. Bu durumda uyurken sutyen kullanmak cildin kırışmasını yavaşlatabilir.