En uygun bilet iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. En uygun bilet iptali nasıl yapılır?
  2. Uçak bileti iptal edince para iadesi olur mu?
  3. THY bilet iptali kesinti ne kadar?
  4. Alınan uçak bileti iptal edilir mi?
  5. THY Uçak Bileti iptal edilir mi?
  6. THY bileti nasıl iptal edilir?
  7. Otobüs bilet iptali nasıl yapılır?
  8. THY Açık bileti başkası kullanabilir mi?
  9. Otobus bilet iptal edince para geri gelir mi?
  10. THY para iadesi nasıl alınır?

En uygun bilet iptali nasıl yapılır?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

Uçak bileti iptal edince para iadesi olur mu?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

THY bilet iptali kesinti ne kadar?

Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 12 saatten fazla bir süre kaldığında iptal ettirmek istediğiniz durumda ise bilet fiyatınızdan 100 TL ücret kesintisi ve biletleme servis ücret kesintisi yapılarak kalan meblağ tarafınıza iade edilir.

Alınan uçak bileti iptal edilir mi?

Eğer biletinizi iptal ettirmeye karar verdiyseniz, bu işlemleri havayolunun çağrı merkezi veya bilet satış ofislerinden yaptırabilirsiniz. İnternetten bilet aldıysanız yolcu satış ofislerine yönlendiriliyor. İadenin gerçekleştirilmesi için bileti satın aldığınız kredi kartı ve kimlik kartınızı gerekiyor.

THY Uçak Bileti iptal edilir mi?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

THY bileti nasıl iptal edilir?

NOT: Türk Hava Yolları uçak bileti iptali işlemleriniz için 4 'u arayabilirsiniz. Türk Hava Yolları, uçak bilet iptal ve değişiklik işlemlerini aldığınız biletin sınıfına göre ayrı olarak işlem yapmaktadır.

Otobüs bilet iptali nasıl yapılır?

Bu içeriği faydalı buldunuz mu? Satın aldığım otobüs biletini nasıl iptal edeceğim? Biletinizi üye hesabınızla satın aldıysanız; 'Biletlerim' menüsünden iptal etmek istediğiniz biletinizin pnr numarasına tıklayıp biletinizi görüntüleyebilir ve 'İptal Et' butonu ile biletinizin iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

THY Açık bileti başkası kullanabilir mi?

Bilet değişiminde açığa alınan bilet hangi sınıfta yer alıyorsa ilgili sınıfın ceza kuralları uygulanır. Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. ... Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Otobus bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizi iptal etmeniz ya da açığa almanız durumunda kullandığınız hopi puanlar tekrar hesabınıza iade edilecektir. Cezalı bilet iptallerinde ceza tutarınız düşüldükten sonra kalan tutar iade edilecektir.

THY para iadesi nasıl alınır?

Türkiye satış ofislerimizden aldığınız ve iade etmek istediğiniz biletinize “Rezervasyonu Yönet” sayfasında bilet numarası veya PNR ve soyisim bilgilerinizi girerek ulaştıktan sonra iptal seçeneğini seçebilir, sistem tarafından yapılan uyarı mesajını onaylayarak “Merkezi iade Formu”na ulaşılabilir ve iade talebinizi ...