Xantares dünyanın en iyisi mi?

İçindekiler:

  1. Xantares dünyanın en iyisi mi?
  2. Can Xantares Dörtkardeş nereli?
  3. Calyx kaç yaşında?
  4. Xantares Hangi Pozisyon?
  5. Xantares ne anlama geliyor?
  6. Rifler ne demek?
  7. XANTARES kaç yaşında E sporcu oldu?
  8. Woxic nereli?
  9. Calyx Türk mü?
  10. Majer kimdir?
  11. tabseN kaç yaşında?
  12. XANTARES anlamı nedir?
  13. Woxic Türk mü?
  14. CS GO Lurker ne demek?
  15. VALO Igl nedir?
  16. Ozgur Eker nereli?
  17. Woxic Cloud9 neden atıldı?
  18. Calyx nerede oynuyor?
  19. imoRR kaç yaşında?
  20. Majer Csgo kimdir?

Xantares dünyanın en iyisi mi?

İsmailcan Dörtkardeş (d. 7 Ağustos 1995; İstanbul) veya bilinen takma adıyla XANTARES, Türk-Makedon profesyonel e-spor oyuncusu. ... BIG Clan takımıyla aldığı başarılarla dünya sıralamasında 2020'nin Haziran ayından Ağustos ayının sonuna kadar 1. sırada bulundular.

Can Xantares Dörtkardeş nereli?

İstanbul, Türkiye İsmailcan Dörtkardeş/Doğum yeri

Calyx kaç yaşında?

Space Soldiers'ın diğer oyuncularıyla kıyasladığımızda en genç ismi olarak karşımıza çıkan Calyx'in gerçek adı Buğra Arkın'dır. Calyx, 27 Temmuz 1998 tarihinde Antalya'da doğdu. Calyx 21 yaşında olmasına rağmen sanki yıllardır profesyonel arenalarda yer alıyormuş gibi performanslar sergiliyor.

Xantares Hangi Pozisyon?

2018'den bu yana formasını giydiği BIG takımıyla pek çok turnuva kazanan oyuncu, 'Rifler' pozisyonunda dünyanın en iyilerinden biri olarak görülüyor. Bazıları Can için CS:GO hilesi kullandığını iddia etse bile kendisi en iyilerden biri olduğunu turnuvalarda gösterdiği performansla defalarca kanıtladı.

Xantares ne anlama geliyor?

XANTARES (İsmail Can Dörtkardeş) Eskiden takma ismi jin olan Can Dörtkardeş, arkadaşlarının tavsiyeleri üzerine XANTARES takma adını kullanmaya başlamış.

Rifler ne demek?

Rifler. Atış isabet yüzdesi yüksek olup aynı zamanda M4A4 gibi silahlarda uzmanlaşmış oyuncuların üstlenebileceği bu rol, aynı anda birden fazla rolü üstlenebilecek oyuncular için idealdir.

XANTARES kaç yaşında E sporcu oldu?

26 yaşında (7 Ağustos 1995) İsmailcan Dörtkardeş/Yaş

Woxic nereli?

Özgür Eker
woxic
DoğumÖzgür Eker
ÜlkeTürkiye
OyunlarCounter-Strike: Global Offensive
ŞampiyonalarCS:GO Asia Championships 2019 ESL Pro League Season 10
9 satır daha

Calyx Türk mü?

CounterStrike Global:Offensive (CS:GO) Dünya Şampiyonasında 2016'da Türk milli takımı ile şampiyonluk yaşayan "Calyx" isimli oyuncu Buğra Arkın, Amerikan Envy takımına transfer oldu.

Majer kimdir?

Fransa'da büyüdü doğumlu oyuncunun asıl adı Engin Küpeli. Fransa'da büyüyen fakat Türk asıllı olan Engin'in Counter Strike kariyeri ise 1.6 ile başladı. Kariyerindeki ilk takımı Cowboyz olan Engin, kayıtlardaki ilk turnuvasına ise Get2Gev forması altında katıldı.

tabseN kaç yaşında?

BIG'in 26 yaşındaki tecrübeli kaptanı tabseN, temsilcimiz XANTARES hakkında konuştu.

XANTARES anlamı nedir?

XANTARES (İsmail Can Dörtkardeş) Eskiden takma ismi jin olan Can Dörtkardeş, arkadaşlarının tavsiyeleri üzerine XANTARES takma adını kullanmaya başlamış.

Woxic Türk mü?

) veya oyundaki adı ile woxic, Türk profesyonel Counter-Strike: Global Offensive oyuncusudur. CS:GO kariyerine 2012 yılında HWA Gaming'te başlayan woxic, en son Amerikan espor organizasyonu olan Cloud9'da oynamıştır.

CS GO Lurker ne demek?

Karşı takım oyuncularının hiç beklemediği yerde karşılarına çıkan ve adından da anlaşılacağı üzere pusuya yatan oyuncudur The Lurker.

VALO Igl nedir?

İgl, in game leader ifadesinin kısaltmasıdır. Valorant igl, oyun lideri demektir. Takımda bir kişi igl olarak belirlenir. O kişi maç boyunca takımdaki herkesi yöneten ve yönlendiren kişi olur.

Ozgur Eker nereli?

Özgür Eker
woxic
DoğumÖzgür Eker
ÜlkeTürkiye
OyunlarCounter-Strike: Global Offensive
ŞampiyonalarCS:GO Asia Championships 2019 ESL Pro League Season 10
8 satır daha

Woxic Cloud9 neden atıldı?

Ülkemiz genelinde oyuncular için büyük bir problem olan ping problemi, Woxic'in Cloud9 ile olan sözleşmesinin feshedilmesine sebep oldu. HenryG, yaptığı paylaşımda Woxic'in değişken ve genellikle yüksek olan ping problemi, sözleşme feshinin asıl sebebi oldu.

Calyx nerede oynuyor?

Efsane Space Soldiers kadrosunda ülkemizi başarıyla temsil eden Calyx, takımın dağılmasının ardından bir süre boşta kalmış, 2020'nin başlarında da Envy takımına katılmıştı.

imoRR kaç yaşında?

ESL Türkiye'nin bu haftaki röportajı Ömer “imoRR” Karataş'laydı. Editör ve analistimiz Bünyamin “Benja” Bektaş, 20 yaşındaki yükselen yıldızımız imoRR ile, Turkey5 ve Demise zamanlarını, FPL'deki başarısını ve daha birçok konuyu masaya yatırdı. Counter-Strike'a tam zamanlı mı odaklanıyorsun, yoksa eğitime devam mı?

Majer Csgo kimdir?

doğumlu olan Engin Küpeli, Fransa'da büyüdü. Türk asıllı Engin'in Counter Strike kariyer ise 1.6 ile başladı. MAJ3R'in kariyerinin ilk takımı Cowboyz'dur. ... Get2Gev'den de ayrılan profesyonel oyuncu Fransız espor devi Millenium Gaming bünyesine katıldı.