TV Plus kaç TL?

İçindekiler:

  1. TV Plus kaç TL?
  2. TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?
  3. TV Plus internet yiyor mu?
  4. TV Plus kaç saat geri alınır?
  5. Vodafone tv ücretsiz mi?
  6. TV+ kurulumu nasıl yapılır?
  7. TV Plus izlemek interneti bitirir mi?
  8. TV+ kayıt süresi nedir?
  9. Superonline TV'de Halk TV var mı?
  10. Vodafone TV ücretsiz nasıl izlenir?
  11. TV Plus pc'den nasıl izlenir?

TV Plus kaç TL?

Premium TV+ Paketi : 150'den fazla canlı kanalı, gişe rekortmeni filmler, sevilen diziler, Premier Lig, NBA, Moto GP, Formula 1, spor, haber, çocuk, belgesel programları ve çok daha fazlası ayda sadece 17,99 TL'dir.

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Turkcell TV Plus Abonelik Seçenekleri ve Ücretleri. Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV Plus internet yiyor mu?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz. ... TV+ telefon ve tablet uygulamaları ile Turkcell Internet kullanarak servise erişen kullanıcılar için cihazdaki APN internet olarak tanımlanmalıdır.

TV Plus kaç saat geri alınır?

TV kanallarındaki yayınları dilediğiniz zaman durdurabilir, 12 saate kadar geri alabilirsiniz. Bu 12 saat dilimi içerisinde kaçırdığınız programları izleyebilir, programlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Vodafone tv ücretsiz mi?

Vodafone Servisleri Paketi kapsamında sunulacak olan Vodafone TV Full Paketi Red First abonelerine ücretsiz! kullanımlarınız internetinizden düşmez. ... Vodafone TV'yi Android 4.3 ve üzeri, ya da iOS 8.0 ve üzeri telefon ve tabletlerden Vodafone TV uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.

TV+ kurulumu nasıl yapılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

TV Plus izlemek interneti bitirir mi?

TV+ uygulaması, 3G Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları ve kurumsal APN ler üzerinden yapılan TV+ kullanımlarda kullanıcının tarifesine bağlı olarak standart internet bağlantı ücreti yansıtılır veya data paketi varsa paketten düşülür. ... MobilGenişbant olarak tanımlı APN lerde kota düşümü gerçekleşir.

TV+ kayıt süresi nedir?

TV+ Giriş, Evde Sinema ve Aile paketinde 50 saat, Ekstra paketinde 250 saat kayıt süreniz bulunmaktadır. Paketinizdeki kayıt alanını arttırmak isterseniz, +100, +250, +350 veya +500 saat ek kayıt süresi paketlerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Kayıtlarınızın 30 gün sistemde tutulduğunu unutmayın!

Superonline TV'de Halk TV var mı?

Superonline'nin yeni internet paketlerinin hepsine TV Plus üyeliği eklemişler. Birçok meşhur haber kanalından daha fazla izlenmesine rağmen örneğin Halk TV ® 'nin kanal listesinde olmaması utanç verici. ...

Vodafone TV ücretsiz nasıl izlenir?

Vodafone tv televizyonda nasıl izlenir?
  1. “Red” yazarak 9080'e gönderilmeli.
  2. Gelen linke giriş yapılmalı
  3. Vodafone TV'nin yanında bulunan “aktifleştir” kısmına giriş yapılmalı
  4. Karşınıza çıkacak “kullan” butonuna giriş sağlanmalı
  5. Gelen mesaj ile uygun cihaza yönlendirme olacaktır.

TV Plus pc'den nasıl izlenir?

Evde TV+ TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.