Avşa arabalı vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Avşa arabalı vapur var mı?
  2. Istanbul Avşa adası kaç saat?
  3. Istanbul'dan Avşa'ya arabalı vapur var mı?
  4. Avşa kaç saat sürüyor?
  5. Avşa adası ido ile kaç saat?
  6. Avşa Adasına hangi feribot gider?
  7. Avşa Adası'na feribot var mı?
  8. Avşa deniz otobüsü kaç para?

Avşa arabalı vapur var mı?

Tekirdağ Avşa Adası Arabalı Vapur Seferleri Haftaiçi hergün Tekirdağ iskelesinden 4 ayrı arabalı vapur hareket etmektedir. Avşa adası'na 2 saat gibi kısa sürede ulaşır. Erdek Avşa Adası Marmara Adası Seferleri Gestaş Tel : 02 Gestaş kış boyunca çalışacaktır .

Istanbul Avşa adası kaç saat?

İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Istanbul'dan Avşa'ya arabalı vapur var mı?

Avşa Adası'na İstanbul'dan kendi arabanız ile gitmek istiyorsanız Tekirdağ üzerinden kalkan feribot seferlerini kullanmalısınız. Eğer Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Bandırma istikametinden gelecek iseniz Erdek'ten Kalkan Gestaş Gemisini Tercih Edebilirsiniz. Not: Gestaş Gemisi ile Araba ile gelşebilirsiniz.

Avşa kaç saat sürüyor?

İstanbul Avşa Adası arası ulaşım İstanbul Deniz Otobüsleri (İdo) ile 4 saat 30'dakikadır. İstanbul'dan Avşa Adası'na ilkbahar,yaz ve sonbahar aylarında İdo ile ulaşabilirsiniz.

Avşa adası ido ile kaç saat?

Avşa Adası İdo ile Kaç Saat Sürmektedir? Avşa Adası İdo ile İstanbul'dan Avşa'ya 2 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre İstanbul'dan kalkış süresine göre değişmektedir. Yenikapı, Bostancı ve Avcılar'dan kalkış mesafeleri bu süreye göre dahil edilmelidir.

Avşa Adasına hangi feribot gider?

Avşa Adası ulaşım seçenekleri ve Avşa Adası'na nasıl gidilir cevabı İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten feribot ve deniz otobüsleridir. Avşa Adası'na Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir dahil yakın illerden geleceksiniz Erdek iskelesinden Gestaş, Adalar 1 yada Marmara Roro arabalı gemilerini kullanmalısınız.

Avşa Adası'na feribot var mı?

Erdek'ten Avşa Adası'na Gestaş, Adalar 1 ve Marmara Roro arabalı feribotları yada yaz aylarında hızlı deniz otobüsü ile gidilir.

Avşa deniz otobüsü kaç para?

Güncel Avşa İdo Deniz otobüsü fiyatları 80 TL promo bilet, ekonomi bilet 111 TL olup Tekirdağ Avşa Adası arası ido bilet fiyatları 56 TL'dir. Biletlerinizi Avşa İDO Yenikapı, Bostancı, Avcılar ve Tekirdağ İDO gişelerinden, İDO web sitesi ve İDO akıllı bilet uygulamasından temin edebilirsiniz.