Findekse nasıl üye olabilirim?

İçindekiler:

  1. Findekse nasıl üye olabilirim?
  2. Findex in sahibi kim?
  3. Findeks nedir iletişim?
  4. Findex raporu nasıl alınır?
  5. Findeks toplam kredi limiti ne demek?
  6. Findeks ile neler yapılabilir?
  7. 4552 nerenin numarası?
  8. Findeks uygulaması paralı mı?
  9. Findeks Kredi Notu Öğrenme ücretli mi?
  10. Toplam kredi limiti neden düşer?

Findekse nasıl üye olabilirim?

Nasıl Üye Olurum ?
  1. Üye formu doldurulur ve sözleşme onaylanır. Güvenlik sorularından biri seçilir ve cevaplanır. ...
  2. Kullanıcının önceden tanımlanmış mobil imzası olmalıdır. Üyelik formu doldurulur ve sözleşme onaylanır. ...
  3. Üye formu doldurulur ve sözleşme onaylanır. Başvuru formu ve sözleşmenin çıktısı alınır.

Findex in sahibi kim?

Uzmandır. Türkiye'nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. tarafından hayata geçirilen Findeks, bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmet platformudur.

Findeks nedir iletişim?

Dilerseniz 4 numaralı telefondan veya iletisim@findeks.com e-posta adresinden Müşteri İletişim Merkezimizle iletişime geçerek sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Findeks Kredi Notu nasıl öğrenilir? Findeks Kredi Notu, Findeks.com, Findeks Mobil ve İnternet Şubesi'nden kolayca öğrenilebilmektedir.

Findex raporu nasıl alınır?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

Findeks toplam kredi limiti ne demek?

Bu konu ile alakalı olarak anlatılması gereken başka bir kavram ise “findeks toplam kredi limiti” kavramıdır. ... Yine kısaca özetlemek gerekir ise geçmişe yönelik kredi ödeme düzenlerinin, hali hazırda ne kadar tutarda kredi alabileceklerini belirleyen sisteme findeks toplam kredi limiti adı verilmektedir.

Findeks ile neler yapılabilir?

Findeks Kredi Notu, kişilerin gelecek 12 aydaki borçlarını ödeme olasılıklarını tahmin etmek için; kişilerin kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarını ödeme alışkanlıklarına, borçluluk durumlarına, yeni kredili ürünleri ve kredi kullanım yoğunluklarına göre hesaplanan nottur.

4552 nerenin numarası?

Üyelik onayından sonra www.findeks.com 'dan ya da 4552'ye kısa mesaj atarak “Çek ve Risk Raporları”na ulaşabilirsiniz.

Findeks uygulaması paralı mı?

Finansal hayatınızı kolayca takip etmenizi sağlayan Findeks Mobil'i 3 gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Findeks'e üye olarak, kredi notunuzu ve tüm bankalardaki bilgilerinizi istediğiniz yerden kolayca takip edebilirsiniz.

Findeks Kredi Notu Öğrenme ücretli mi?

Kişi ilk defa Findeks kredi notu hesaplamasından faydalanıyorsa bu hizmet ücretsiz olarak sunulur.

Toplam kredi limiti neden düşer?

Kredi kartı borcunun da dâhil edildiği “kredi borç durumu” kredi notunu %35 gibi ciddi bir oranda etkiler. ... Kişi kredi borçlarını düzenli ödese dahi kredi borçları bu üst kredi limitine yaklaştıkça kredi notu düşer. Bankalar açısından düzenli olarak ödense bile kredi bir “risk” anlamına gelir.