Bankalar araç kredisini kaç yaşa kadar?

İçindekiler:

  1. Bankalar araç kredisini kaç yaşa kadar?
  2. Akbank kaç yaşa kadar araç kredisi?
  3. Ne kadar araç kredisi çıkar?
  4. ING Bank araç kredisi kaç yaşa kadar?
  5. Ikinci el arabaya kredi çıkar mı?
  6. Vakıfbank 2 el araç kredisi kaç yaş sınırı?
  7. Denizbank 2 el taşıt kredisi kaç yaş sınırı?
  8. Vakıfbank araç kredisi kaç yaşa kadar?
  9. Araç kredisi kaç aya kadar verilir?

Bankalar araç kredisini kaç yaşa kadar?

Genellikle en fazla 5 yaşında olan araçlara araç kredisi sağlanırken bu süre bazı bankalarca 10 yaşa kadar çıkarılmıştır. Bazı bankalar farklı vade süreleri için ise değişik kredi yaş sınırları da koyabilmektedir.

Akbank kaç yaşa kadar araç kredisi?

İkinci el taşıt kredilerinde kasko ve rehin zorunluluğunu kaldıran Akbank'ta da bu sınır binek araçlar için 5 yaştır. TEB de taşıt kredisi başvurularında otomobil yaşını 5 olarak belirlemiştir. Garanti Bankası bu konuda büyük bir adım atarak yaş sınırını 10'a kadar yükseltmiştir ve kefil talep etmemektedir.

Ne kadar araç kredisi çıkar?

Şimdi bu bilgiler çerçevesinde değerlendirme yapacak olursak, bankalar, taşıt kredilerini genellikle kademeli olarak kullandırırlar. Bu 2 kademe arasındaki sınır tutar 50.000 TL'dir. Eğer satın alacağınız aracın değeri maksimum 50.000 TL ise çekebileceğiniz kredi tutarı, araç değerinin %70'i kadar olacaktır.

ING Bank araç kredisi kaç yaşa kadar?

ING Taşıt Kredisi'ni 0 km araçlar ile 8 yaşa kadar olan ikinci el araçlar için kullanabilirsiniz. Vade aralığı 3-60 aydır. Kredi tahsis ücreti, kredi anapara tutarının %0,5'ini geçemez. Ferdi kaza ve hayat sigortası zorunluluğu yoktur.

Ikinci el arabaya kredi çıkar mı?

İkinci el araç kredisi ile genellikle maksimum 8 yaşına kadar olan araçlar için kredi kullanılabilir. Bazı bankalarda aracın yaşına göre maksimum vade oranı da değişiklik gösterebiliyor.

Vakıfbank 2 el araç kredisi kaç yaş sınırı?

Otomobil yaşı, 03-36 ay vadede kredi kullanımlarında en fazla 8, 37-48 ay vadede kredi kullanımlarında, en fazla 5 olabilir. Detaylı bilgi için size en yakın şubemize başvurabilirsiniz.

Denizbank 2 el taşıt kredisi kaç yaş sınırı?

2. el taşıt kredilerinde en fazla, binek araçlarda 5 yaşına, ticari araçlarda 3 yaşına kadar taşıtlar için değerlendirme yapılabilir. Ticari Araç Kredisi kullanımında teminat olarak satın aldığınız aracın rehini alınır.

Vakıfbank araç kredisi kaç yaşa kadar?

Otomobil yaşı, 03-36 ay vadede kredi kullanımlarında en fazla 8, 37-48 ay vadede kredi kullanımlarında, en fazla 5 olabilir. Detaylı bilgi için size en yakın şubemize başvurabilirsiniz.

Araç kredisi kaç aya kadar verilir?

Bireysel amaçlı kredinizin araç bedeli 120.000 TL ve altında olan araçlar için azami vade .000,.000 TL aralığında olan araçlar için azami vade .000,.000 TL aralığında olan araçlar için azami vade .000 TL üzeri olan araçlar için ise azami vade 12 aydır.