BİMcell yeni hat fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. BİMcell yeni hat fiyatı ne kadar?
  2. BİMcell'e numara taşıma nasıl yapılır?
  3. BİMcell kaç günde geçer?
  4. BİMcell kart kaç TL?
  5. Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?
  6. BİMcell 16 TL paketi nasıl yapılır?
  7. Bimcell hat kaç TL 2021?
  8. Telefon hatları ne kadar?
  9. Türk Telekom'dan BİMcell'e geçiş kaç gün sürer?
  10. BİMcell paketin ne zaman biteceğini öğrenme?
  11. Bim hattı ne kadar 2021?
  12. Bimcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?
  13. Bimcell hangi operatörle anlaşmalı?
  14. Bimcell yeni hat içinde ne var?
  15. BİMcell nasil paket yapilir?
  16. BİMcell dost orta paketi nasıl yapılır?
  17. BİMcell yeni hat içinde ne var?
  18. BİMcell Hangi altyapıyı kullanıyor 2021?
  19. Yeni hat ne kadar 2020?

BİMcell yeni hat fiyatı ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

BİMcell'e numara taşıma nasıl yapılır?

Numara değişikliği için BİMcell Müşteri Hizmetleri'ne BİMcell hattınız ile 551, sabit hat ya da diğer operatörlerden 4'den ulaşarak işleminizi yaptırabilirsiniz. Faturasız hatlar için numara değişikliği işlemi ayda 1 kez yapılabilir.

BİMcell kaç günde geçer?

Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor. Bazen hattın açılması 6 günü bulabiliyor. Hattınızı Bimcell'e taşıdığınız zaman ise 2 ya da 6 gün içinde hattınız aktif hale geliyor.

BİMcell kart kaç TL?

BIMcell'li olmak istiyorsanız, faturasız hat yani SIM kart için ödeyeceğiniz tutar 65 TL olarak belirlenmiş. Diğer operatörlerde bu tutar 75-85 TL arası değişiyor, dolayısıyla BİMcell bu konuda da diğer makro operatörlere göre gayet uygun fiyata sahip. Faturalı seçeneklerde ise SIM kart ücretsiz veriliyor.

Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?

5 gün önce Türk Telekom faturalıdan Bimcell'e geçiş Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçiş yaparsanız eğer Türk Telekom faturanızdan 20 lira faturasız hatta geçiş parası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçiş yaparken bir kaybınız olmuyor.

BİMcell 16 TL paketi nasıl yapılır?

16 TL Karşılığında her yöne 500 dakika konuşmak için; 500DK yazıp 4551'e gönder. Bimcell 500 dakika paketini iptal etmezseniz bittikçe yenilenir.

Bimcell hat kaç TL 2021?

Eğer faturasız hat almayı düşünüyorsanız ödemeniz gereken ücret 2021 yılı için 105 TL olarak belirlenmiştir. Bimcell faturasız hat aldığında 105 tl ödediğinizde 9 GB internet 300 dakika ve 300 SMS hatlarını hediye olarak yüklenecektir.

Telefon hatları ne kadar?

Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Türk Telekom'dan BİMcell'e geçiş kaç gün sürer?

5 gün önce Türk Telekom'dan Bimcell'e geçiç kaç gün sürer BİM çalışanları tarafından size sunulan hat başvuru formunu doldurduktan sonra 2 veya 6 gün sonra BİMcell'i olabilirsiniz. Hattınızı BİMcell'e taşıdığınızda SMS yoluyla paketinizi hattınıza tanımlayabiliyorsunuz.

BİMcell paketin ne zaman biteceğini öğrenme?

Bimcell hattınızda ne kadar SMS, dakika, internet ve bakiye kaldığını SMS aracılığı ile de öğrenebilmektesiniz; Bimcell SMS yoluyla kalan kullanım hakkınızı öğrenebilmek için KALAN yazarak 5555'e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Bim hattı ne kadar 2021?

Bimcell Yeni Hat Ücreti Ne Kadar 2021 Eğer faturasız hat almayı düşünüyorsanız ödemeniz gereken ücret 2021 yılı için 105 TL olarak belirlenmiştir. Bimcell faturasız hat aldığında 105 tl ödediğinizde 9 GB internet 300 dakika ve 300 SMS hatlarını hediye olarak yüklenecektir.

Bimcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?

Bimcell dost tarifelerinden herhangi biri için 25 TL ve üzeri yükleme yapanlara tarifelerine ek 1 GB anında bedava internet veriliyor. Kampanyaya katılmak için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Yükleme yaptıktan sonra anında hediye internet hattınıza tanımlanır ve size bilgilendirme mesajı gelecektir.

Bimcell hangi operatörle anlaşmalı?

BİMcell, süpermarketler zinciri BİM'in hayata geçirdiği sanal GSM hizmeti. BİM ve Türk Telekom işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje Türkiye'de bir market zincirinin gerçekleştirdiği ilk GSM şebekesidir.

Bimcell yeni hat içinde ne var?

Müşteri Hizmetleri4 BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

BİMcell nasil paket yapilir?

*120#yi tuşladığınızda BİMcell paketlerine ulaşırsınız. Paketi satın almak için karşınıza gelen ekranda ilgili paket için tuşlama yapmanız gerekmektedir. Konuşma paketleri için paket tipi olarak "Ses Paketleri"ni seçiniz. Seçiminizin ardından istediğiniz paketin numarasını giriniz.

BİMcell dost orta paketi nasıl yapılır?

BİMcell içi sınırsız konuşma, yurt içi her yöne 750 dakika, yurt içi her yöne 250 SMS ve 6GB internet veren Dost Orta Paketi 30TL! DOST ORTA yazıp 4551'e gönderin.

BİMcell yeni hat içinde ne var?

Müşteri Hizmetleri4 BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

BİMcell Hangi altyapıyı kullanıyor 2021?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir.

Yeni hat ne kadar 2020?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.