SSK sorgulama numarası kaç?

İçindekiler:

  1. SSK sorgulama numarası kaç?
  2. SGK yı nasıl şikayet edebilirim?
  3. 170 telefon numarası nedir?
  4. Alo 170 işe yarıyor mu?
  5. 170 den neler öğrenilir?
  6. Bir internet sitesi nasıl şikayet edilir?
  7. Sigortasız işçi Çalıştıranı nasıl ihbar ederim?
  8. Alo 170 hangi saatlerde hizmet veriyor?
  9. 170 ücretli mi?
  10. İşçi haklarını nereye şikayet edebilirim?
  11. Sigortasız işçi çalıştırma cezası nereye şikayet edilir?
  12. 170 neye yarar?
  13. 172 Ne hattı?
  14. 160 numara kime ait?
  15. E-devlet şifresi almak için hangi numarayı aramam gerekiyor?
  16. Google nasıl şikayet ederim?
  17. BTK ya neler şikayet edilir?
  18. Sigortasız işçi çalıştırmanın cezası nedir 2020?
  19. Sigortasız adam çalıştırmanın cezası nedir?

SSK sorgulama numarası kaç?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

SGK yı nasıl şikayet edebilirim?

Sigortasız işçi çalıştıran işvereni, SGK tarafından kurulan ALO 170 hattından şikayet etmek mümkündür. Şikayetin ardından kurumun denetiminin yapılması için iş yeri unvanı, açık adres ve sigortasız çalıştırılan kişilerin kimlik bilgileri verilmelidir.

170 telefon numarası nedir?

ALO 170 - Çalışma Hayatı İletişim Merkezi.

Alo 170 işe yarıyor mu?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.

170 den neler öğrenilir?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Bir internet sitesi nasıl şikayet edilir?

BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.

Sigortasız işçi Çalıştıranı nasıl ihbar ederim?

Nasıl ihbar edilir? Sigortasız işçi çalıştıran işvereni, SGK tarafından kurulan ALO 170 hattından şikayet etmek mümkündür. Şikayetin ardından kurumun denetiminin yapılması için iş yeri unvanı, açık adres ve sigortasız çalıştırılan kişilerin kimlik bilgileri verilmelidir.

Alo 170 hangi saatlerde hizmet veriyor?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Alo 170 iletişim merkezi, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

170 ücretli mi?

ALO 170 telefon hattını arayanların ücret ödeyip ödemeyeceğine dair bilgi resmi internet sitesinde bildirilmemektedir. Ancak deneyimler göz önüne alınarak bu hattı aramanın sabit hatlar tarifesine göre ücretlendirildiği görülmüştür. ALO 170 telefon hattı ile ortalama 6 dakikalık görüşme ücreti 3,5 TL.

İşçi haklarını nereye şikayet edebilirim?

ALO 1 Sayılı İş Kanunu kapsamında görevde olan işçiler için hizmet veren hattır. ALO 170 hattı işçi ve işveren anlaşmazlığı halinde dava işlemlerinden önce arabuluculuk yapmaktadır. ALO 170 hattı üzerinden, eleştiri, ihbar, şikayet, soru, öneri ve talep hizmetleri alınabilmektedir.

Sigortasız işçi çalıştırma cezası nereye şikayet edilir?

SGK sigortasız kaçak işçi çalıştıranları ihbar etme hattı ALO 170'tir. Sosyal Güvenlik Kurumunun iletişim hattı olan ALO 170 üzerinden gerekli işlemleri halletmek mümkündür. Genel anlamda bir şikayet hattı olarak çalışan ALO 170'e sigorta kurumunu doğrudan ilgilendiren pek çok durum bildirilebilir.

170 neye yarar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, vatandaşın çalışma hayatı ve sosyal güvenlik hakkında her türlü; soru, öneri, eleştiri, ihbar, şikâyet, başvuru ve taleplerini etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek amacıyla kurulmuştur.

172 Ne hattı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı canlı destek hattı ALO 170, vatandaşlara sosyal hakları, iş kanunu ve yasal prosedürlere dair bilgilendirme yapan bir iletişim hattıdır.

160 numara kime ait?

Bu neden dolayısı ile de devlet tarafından Alo 160 e-devlet danışma merkezi hizmete açılmıştır. Bu danışma hattı sayesinde vatandaşlar e-devlet sistemi ile ilgili olan istek ve şikayetlerini kolay bir şekilde ilgili birimlere bildirebilme olanağına sahip olabilmektedir.

E-devlet şifresi almak için hangi numarayı aramam gerekiyor?

Bu işlemlerden herhangi birini yapmadığınız takdirde PTT şube ve Merkezlerinden şahsen yeni bir şifre almanız gerekmektedir. Şifre yenileme hizmetinin detayları için 160 numaralı e-Devlet Kapısı İletişim Merkezinden destek alabilirsiniz.

Google nasıl şikayet ederim?

Yasal konular dışında Google'ın Hizmet Şartları'nı veya Ürün Politikaları'nı ilgilendiren sorunlarınız varsa lütfen http://support.google.com sayfasını ziyaret edin. İçeriğin görüntülendiği her bir Google hizmeti için ayrı bir bildirim göndermenizi rica ederiz.

BTK ya neler şikayet edilir?

Tüketici Şikâyeti gönderme. Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri. İnternet İhbar Başvurusu. Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı Bilgi Destek Hattı

Sigortasız işçi çalıştırmanın cezası nedir 2020?

Defter tutmadıkları halde sigortasız işçi çalıştıran işverenlere 29 asgari ücrete denk gelen lira ceza yazılır.

Sigortasız adam çalıştırmanın cezası nedir?

Sigortasız işçi çalıştıran işveren 1 yıl için brüt asgari ücretin 38 katına (1 lira) kadar ceza öder. İşveren kayıtdışı işçi çalıştırdığı için işe giriş bildirgesi vermediğinden 2 asgari ücret kadar daha ceza alır.